Aparat de fitness Wonder Core Slide Fit Top Shop : Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera cele mai noi oferte de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Pentru cei care prefera antrenamentul in confortul propriului camin, aparatul de fitness Wonder Core Slide Fit Top Shop va poate ajuta sa completati exercitiile si sa realizati un antrenament complet. Practic, cu acest aparat puteti personaliza antrenamentul si va poate ajuta sa obtineti mai rapid rezultatele dorite.

In ciuda faptului ca Wonder Core Slide Fit Top Shop este un aparat mic si aparent simplu, puteti cu ajutorul sa lucrati foarte multe categorii de muschi, chiar pe cele mai imporatante. Puteti realiza diverse tipuri de exercitii cu ajutorul sau pentru brate, abdomen si chiar si pentru picioare. Dispune de sistem dublu de miscare, astfel ca puteti reveni usor la pozitia initiala, ceea ce si permite realizarea diverselor tipuri de exercitii.

Cu ajutorul unui astfel de aparat, va puteti tonifia musculatura, dar va poate ajtua sa obtineti si o postura mai corecta. Totodata, permite reglarea nivelului de intensitate a exercitiilor folosind manerele. Astfel, puteti lucra foarte usor bratele si picioarele, umerii si spatele, musculatura abdomenului, dar si talia si soldurile. Totul depinde de modul in care folositi aparatul si ce tipuri de exercitii realizati. In plus, pentru a va asigura ca folositi aparatul eficient si corect, trebuie sa stiti ca exista si o aplicatie gratuita ce contine variante de antrenament foarte utile.

Manerele aparatului sunt detasabile, in functie de tipul exercitiilor pe care le realizati, pentru a nu va accidenta. In zona superioara, beneficiaza de o parte mai moale ce asigura si un plus de confort. Manerul este realizat din spuma elastica ABS fiind foarte ergonomic, antiderapant, avand sicapacitatea de a absorbi transpiratia. In plus, va puteti antrena pe orice fel de podea pentru ca rotile sunt antiaderente si nu zgarie podeaua. Iar pentru a va putea bucura de un antrenament cat mai comod, aparatul este prevazut si cu un covor pentru genunchi.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Wonder Core Slide Fit Top Shop este un aparat foarte util pentru cei care se antreneaza acasa, puteti realiza cu ajutorul sau o serie de exercitii destul de solicitante pentru mai multe categorii de muschi. Cumparatorii sunt foarte incantati de produs si sustin ca este mai eficient decat s-ar fi asteptat. Au descarcat si aplicatia mobila care ii indruma foarte bine, oferindu-le idei utile referitoare la modul in care sa foloseasca aparatul. In plus, nici nu ocupa mult spatiu de depozitare, fiind ideal si pentru un apartament mai mic. Prin urmare, recomanda mai departe produsul si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Pareri pe scurt: Wonder Core Slide Fit Top Shop

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Puteti realiza foarte multe tipuri de exercitii
  • Roti antiderapante, manere detasabile
  • Reglare intensitate
  • Nu ocupa mult spatiu

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *