PowerMaxx Fitness Trampoline – Trambulină pentru fitness

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera cele mai noi oferte de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

PowerMaxx Fitness Trampoline este o trambulina pentru fitness ce antreneaza peste 400 de muschi in acelasi timp, oferind un antrenament intens, dar, mai ales, eficient. Poate fi folosita cu incredere in confortul propriei locuinte, insa mai multe detalii va vom oferi in cele ce urmeaza.

Trambulina PowerMaxx Fitness Trampoline ofera o feicienta comparabila cu circa 30 de minute de alergare usoara, reusind astfel sa ardeti pana la 1200 de calorii intr-o singura ora de antrenament. Aceasta imbina perfect exercitiile fizice si cele cardio.

Aparatul beneficiaza de o strcutura solida si o suprafata aderenta ce ofera siguranta in utilizare. Mai mult decat atat datorita sistemului de amortizare a sariturilor, articulatiile voastre vor fi protejate. In plus, ofear o rezistenta fizica mai buna, forta, dar si echilibru. Inaltimea ghidonului pentru maini se poate modifica de la 70 pana la 106 cm. Dimemetrul trambulinei este de 108 cm, in timp ce suprafata de sarituri masoara 88 cm.

Este important sa alegem un aparat ce ofera siguranta de care avem nevoie in confortul propriei locuinta si mai interesant fiind atunci cand acesta reuseste sa solicite mai multe grupe de muschi. Modelul in discutie poate fi o varianta pentru toti cei dornici sa faca miscare, insa nu ajung prea des la sala.

Concluzii si Pareri

PowerMaxx Fitness Trampoline este un aparat fitness ceva mai deosebit in sensul ca miscarea realizata este mai putin obisnuita. Practic, ceea ce trebuie sa faci este sari pe suprafata sa ori sa inveti sa iti mentii echilibrul. Aici depinde de rezultatele pe care doresti sa le obtii – pentru slabit, tonifiere, fie pentru echilibru sau rezistenta. Cumparatorii sunt de parere ca este un aparat cel putin interesant cu care se antreneaza regulat. Este usor de folosit, iar antrenamentul li se pare distractiv. Nu au intampinat niciun fel de neplaceri si nici nu s-au confruntat cu incidente nedorite. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul rezonabil. 

Pareri pe scurt: PowerMaxx Fitness Trampoline

8.8

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

9.0/10

Pret

8.4/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Antreneaza peste 400 de muschi
  • Sistem de amortizare
  • Structura solida

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *