Swing Maxx – Aparat pentru fitness

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

 Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Swing Maxx este un aparat fitness 6 in 1 care te ajuta sa iti remodelezi corpul si sa capeti formele mult dorite mai rapid decat te-ai fi asteptat. Poate fi folosit cu incredere si in siguranta in confortul propriei locuinte, fara sa existe riscul de accidentari.

Aparatul Swing Maxx asigura un antrenament complet solicitand muschii abdominali, muschii spatelui, ai umerilor, bicepsii si tricepsii. Poate fi o varianta atat pentru slabit, cat si pentru tonifierea muschilor. Mai mult decat atat, in timp ce te antrenezi, rolele speciale din dotare se vor ocupa sa iti faca masaj si sa te relaxeze.

Aparatul beneficiaza de tehnologia revolutionara Body Back ce se refera la rezistenta suportului pentru spate ce pune in miscare muschii atat la coborare, cat si la urcare. De asemenea, aparatul indeplineste si functia de presa pentru picioare si abdomen. Poate fi folosit intr-o multitudine de variante, exacutand exercitii precum: abdomene, pulsari, presa abdominala, bicicleta, rasuciri, flotari, antrenament cu benzi elastice, pipet si umeri, bicepsi si umeri, piept si triceps, piept si brate. Importanta este si zona pe care o alegeti sa o lucrati mai mult.

Nu este un aparat foarte voluminos, deci nu va ocupa mult spatiu de depozitare. In principiu, dimensiunile depind si de modul in care este folosita astfel ca poate masura minim 100 x 60 x 108 cm si maxim 1008 x 60 x 115 cm.

Concluzii si Pareri

Swing Maxx este un aparat fitness foarte practic in orice locuinta pentru toti cei care vor sa faca miscare si sa obtina silueta dorita fara sa mearga constant la sala. Clientii actuali sunt multumiti de acest aparat si sustin ca este destul de echilibrat, stabil si functioneaza eficinet. Sunt incantati ca pot realiza tot felul de antrenamente si exercitii in functie de zona pe care dorsc sa o lucreze cel mai mult. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: Swing Maxx

9.1

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Gama variata de exercitii
  • Tehnologia Body Back
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *