Bicicleta eliptica cu sa Dynamic R102 : Review si Pareri avizate

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Dynamic R102 este o bicicleta eliptica ce va poate ajuta sa va mentineti in forma chiar in confortul propriului camin. Poate fi folosita in siguranta de catre orice categorie de utilizatori, inclusiv de catre cei mai putin antrenati sau experimentati. Este un model realizat pe o platforma solida din otel, fiind prevazut cu angrenaje complexe ce permit executarea miscarii in forma eliptica. Totodata, in functie de inaltimea utilizatorului, saua se poate regla pentru a obtine o pozitie cat mai corecta si mai confortabila.

Bicicleta eliptica Dynamic R102 imbina avantajele alergatului cu cele ale ciclismului permitand realizarea unei miscari uniforme ce va pune la treaba toate categoriile de muschi din zona abdomenului, picioarelor, dar si feselor. Pentru a preveni accidentarile, pedalele sunt dotate cu sistem antiderapant, astfel incat piciorul ramane bine fixat. Distanta dintre pedale masoara 24 de cm.

Produsul include o pereche de brate fixe si o pereche de brate mobile, oferind astfel un natrnemanet cat mai echilibrat.

Fie ca folositi aparatul pentru a scapa de kilogramele nedorite, fie pentru intarirea sistemului cardiovascular, este foarte important sa mentineti un ritm cardiac optim. Senzorii de puls de la nivelul manerelor permite monitorizarea acestui aspect, ceea ce va va ajuta sa obtineti mai bine rezultatele dorite. Insa, trebuie sa tineti cont de faptul ca acest monitor al pulsului cardiac nu este un dispozitiv medical.

Dynamic R102 este realizat din materiale durabile ce au capacitatea de a sustine greutati de pana la 120 de kg. Prin intermediul computerului cu display din dotare, puteti verifica informatii referitoare la distanta, timp, viteza, numar de calorii arse, dar si nivelul pulsului. Computerul este programat manual si are ca sursa de alimentare o baterie de tip AAA.

Totodata, presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare, permitand realizarea unui antrenament eficient chiar in confortul propriului camin. Dispune de 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare, putand fi accesate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic la nivelul ghidonului, fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului.

Bicicleta Dynamic R102 este prevazuta cu un magnet permanent ce poate fi apropiat ori indepartat de unde rezulta nivele de rezistenta diferite, practic, nivelul de dificultate cu care veti pedala. Din punct de vedere, tehnologic dispune de o volanta cu greutatea de 9 kg si un diametru de 28 de cm, determinand miscarea intregului aparat. Rolul acesteia este de a oferi o miscare lina gratie inertiei protejand in acelasi timp atat articulatiile utilizatorului, cat si aparatul in sine.

Centrul de greutate al aparatului beneficiaza de o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul exercitiului. Dimensiunile aparatului sunt de 86 cm lungime, 51 cm latime si 150 cm inaltime, avand o greutate de 28 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta eliptica cu sa Dynamic R102 este un model potrivit pentru uz casnic ce poate constitui o alternativa sigura si eficienta pentru orice utilizator. Cumparatorii actuali sustin ca este un aparat robust, realizat din materiale de calitate ce ofera un antrenament echilibrat, este silentioasa si usor de folosit. Din punctul lor de vedere, a fost o achizitie reusita pentru nevoile sale si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Dynamic R102

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de reglat
  • Stabila si silentioasa
  • Sigura in utilizare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *