Bicicleta spinning pentru fitness, GO4FIT, model GF200 | Review si Pareri avizate

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Bicicleta spinning GO4FIT GF200 este un aparat fitness care va poate asigura un antrenament eficient si echilibrat in confortul propriului camin, putand fi folosita de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Folosita cu regularitate ofera beneficii importante precum reducerea senzatiei de intepenire si a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatatind mobilitatea si oferind un plus de energie.

Bicicleta fitness GO4FIT GF200 ofera o miscare uniforma punand la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru prevenirea accidentarilor, a fost echipata cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. De asemenea, aveti posibilitatea de a regla si ghidonul, respectiv saua, pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca greutatea maxima pe care o poate sustine este de 150 de kg.

Bicicleta este dotata si cu un computer cu display LCD prin intermediul caruia puteti montioriza urmatoarele informatii: timp, viteza, distanta, odometru, numar calorii arse, nivel puls si scanare. Pulsul este masurat prin intermediul senzorilor din manere. De asemenea, aparatul dispune si de suport special pentru telefon sau tableta. In plus, este prezent si suportul pentru sticla de apa fiindca hidratarea este esentiala.

GO4FIT GF200  functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament eficient si echilibrat. Prezinta 99 de trepte de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual, fara a fi necesara intreruperea antrenamentului,

Din punct de vedere tehnologic, bicicleta dispune de o volanta cu greutatea de 30 de kg ce determina miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului.

Dimensiunile aparatului sunt de 106 cm lungime, 55 cm latime si 115 cm inaltime, avand o greutate de 30 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta spinning pentru fitness GO4FIT GF200 este un model excelent pentru cei ce vor sa se antreneze acasa in conditii sigure. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna optand pentru acest model intrucat este un aparat echilibrat si stabil, foarte silentios, cu care se antreneaza de placere. Totodata, se asambleaza usor si este foarte practica in orice locuinta. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul excelent.

Recenzii pe scurt: GO4FIT, model GF200

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Pret

9.9/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • 99 trepte de dificultate
  • Stabila si silentioasa
  • Poate sustine o greutate de pana la 150 de kg
  • Utilizare sigura

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *