Banca multifunctionala de abdomene si exercitii Kondition HEB-8700 | Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Pentru cei care s-au hotarat sa inceapa sa practice sport acasa, o banca multifunctionala ar putea fi o alegere inspirata pentru antrenamente mai mult sau mai putin solicitante. Daca nu sunteti dispusi sa investiti foarte mult, atunci Kondition HEB-8700 ar putea raspunde cerintelor voastre, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Banda multifunctionala Kondition HEB-8700 permite executarea a numeroase exercitii pentru stimularea  muschilor. Astfel, veti putea antrena eficient muschi din zona spatelui, pieptului, bratelor si picioarelor. Exercitiile diversificate va vor ajuta sa sporiti rezistenta la efort fizic si sa ardeti calorii. Puteti inclina aparatul orizontal sau vertical pentru executarea diverselor tipuri de exercitii cu nivele de dificultate variate. Miscarile varaite realizate in mod repetat vor conduce la arderea caloriilor foarte rapid, dar si la obtinerea unui tonus bine definit. Totodata, aparatul este echipat si cu brate pentru flutrari laterale si cu dispozitiv extensii picioare.

In partea inferioara, banca dispune de suport special pentru antrenarea zonei picioarelor, avand doua zone din burete si mansoane din auciuc ce vor spori confortul. Elementele tapitate sunt fabricate din burete rezistent si tapiterie din piele ecologica. Sezutul masoara 29 cm latime si 30 cm lungime, iar spatarul 79 cm lungime si 25 cm latime.

Kondition HEB-8700 reviewPuteti folosi cu incredere banca multifunctionala Kondition HEB-8700 acasa, indiferent ca sunteti incepatori si nu aveti o rezistenta foarte mare sau o anumita pregatire fizica. Puteti regla nivelul de dificultate, inaltimea si poziita elemnetelor de structura pentru a adapta aparatul in functie de nevoi. Scaunul poate fi reglat in functie de sase nivele mai sus sau ai jos, iar ceea ce trebuie sa aveti in vedere este faptul ca aparatul poate sustine o greutate maxima de 100 de kg. In plus, atunci cand nu folositi aparatul, il puteti plia pentru a nu ocupa spatiu inutil in locuinta.

Dimensiunile totale ale aparatului sunt de 150 cm lungime si 118 cm inaltime, alaturi de o greutate de 13 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Banca multifunctionala Kondition HEB-8700 este o alegere potrivita pentru cei ce au decis sa inceapa antrenamentul acasa, fiind un aparat fitness practic si eficient. Clientii sustin ca pentru nevoile lor, a fost o alegere potrivita, cu care se antreneaza eficient. Este usor de montat, dar si de reglat, permite executarea unei game diversificate de exercitii, iar in ansamblu isi face treaba. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este considerat a fi unul convenabil.

Pareri pe scurt: Kondition HEB-8700

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

9.3/10

Pret

9.1/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Usor de reglat
  • Montaj rapid
  • Gama variata de exercitii

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *