Banda de alergat PROGRESSIVE RUN2500 Review si Pareri utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

PROGRESSIVE RUN2500 este o banda de alergare excelenta pentru antrenamente eficiente acasa. Este o solutie mai flexibila si mai sigura decat alergatul in aer liber datorita lipsei suprafetelor denivelate, dar si a posibilitatii de a va antrena oricand doriti. Alergatul ofera beneficii numeroase precum imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate a sangelui, dar si cresterea numarului de celule rosii si a debitului de sange.

Banda de alergat PROGRESSIVE RUN2500 este un model pliabil si ocupa foarte putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergat masoara 40 cm latime si 125 cm lungime, putand sustine o greutate de pana la 120 de kg. Se recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. Totodata, datorita rolelor de transport din dotare poate fi mutata usor dintr-un loc in altul.

Covorul rulant se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric avand o putere de 2 CP. Astfel, puteti obtine o viteza de pana la 16 km/h pe care o puteti regla cu ajutorul variatorului manual sau a tastelor rapide. De asemenea, puteti regla si unghiul de inclinare in functie de cele 100 de trepte disponibile. Cu cat unghiul de inclinare este mai mare cu atat gradul de dificultate al antrenamentului creste. Montata in pozitia de lucru, banda include un cadrul tubular vopsit rabatabil pe verticala si o pereche de manere de sprijin din neopren ce fac priza buna cu mana.

Computerul din dotare este prevazut cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza distanta, durata, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul si motorul sunt alimentate electric cu energie provenita de la reteaua de 220 V. Totodata, pune la dispozitie 12 programe de antrenament si este compatibil cu aplicatii fitness precum Kinomap. In plus, beneficiaza si de suport pentru telefon si tableta.

PROGRESSIVE RUN2500 pareri

Sistemul de amortizare absoarbe socurile pentru ca banda sa poata fi folosita si de catre cei care se confrunta cu probleme articulare sau kilograme in plus. Sistemul de siguranta opreste covorul rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Modelul in discutie masoara 158 cm lungime, 73.5 cm latime si 117 cm inaltime, avand o greutate de 50 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

PROGRESSIVE RUN2500 este o banda de alergat foarte buna pentru cei care doresc sa se antreneze acasa oferind un bun echilibru. Cumparatorii sunt multumiti de ea si considera ca au facut o alegere excelenta. Sustin ca este stabila, silentioasa, usor de reglat si functioneaza excelent. Antrenamentul este foarte placut cu ajutorul sau, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: PROGRESSIVE RUN2500

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem de siguranta si sistem de amortizare
  • 12 programe si aplicatie Fitness
  • Reglare nivel de inclinare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *