Bicicleta fitness ATHLETIC 240BV Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

ATHLETIC 240BV este o bicicleta fitness potrivita pentru cei care vor sa se antreneze acasa fiind sigura si stabila. Folosita regulat ofera beneficii multiple de la imbunatatirea mobilitatii si a nivelului de energie pana la prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, respectiv ameliorarea senzatiei de intepenire.

Bicicleta fitness ATHLETIC 240BV asigura o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele sunt prevazute cu niste cureluse reglabile ce mentin piciorul bine fixat. De asemenea, pentru a obtine o pozitie corecta si comoda veti pueta regla atat saua, cat si ghidonul. Totodata, structura acesteia este suficient de rezistenta incat sa poata sustine o greutate de pana la 100 de kg.

Computerul cu display LCD permite verificarea urmatorilor parametri: durata, distanta, viteza, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

ATHLETIC 240BV pareri

Aceasta functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Ofera 8 trepte de rezistenta la manetele de pedalare pe care le puteti accesa cu ajutorul variatorului manual fara a intrerupe antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 4 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului. Dimensiunile bicicletei sunt de 120 cm lungime, 50 cm latime si 90 cm inaltime, avand o greutate de 26 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

ATHLETIC 240BV este o bicicleta fitness excelenta pentru cei care vor sa inceapa sa se antreneze acasa. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata. Este usor de reglat, stabila si practica in orice locuinta. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: ATHLETIC 240BV

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 8 trepte de dificultate
  • Usor de reglat
  • Stabila

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *