Bicicleta fitness eliptica profesionala ATHLETIC 1700E Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

ATHLETIC 1700E este o bicicleta fitness eliptica foarte buna pentru antrenament acasa oferind siguranta si confort. Poate fi utilizata de mai multe categorii de utilizatori indiferent de varsta sau gen. De asemenea, folosita cu regularitate ofera beneficii multiple printre care imbunatatirea mobilitatii si reducerea senzatiei de intepenire, precum si prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice.

Bicicleta fitness ATHLETIC 1700E imbina avantajele mersului pe jos cu cele ale alergatului si ale ciclismului, oferind o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, abdomenului si feselor. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu sistem antiderapant prevenind alunecarea picioarelor. De asemenea, include o pereche de brate fixe si o pereche de brate mobile, astfel ca veti avea posibiltiatea de a lucra si zona respectiva.

Aparatul beneficiaza de o structura foarte rezistenta ce are capacitatea de a sustine o greutate impresionanta de 150 de kg. Este foarte stabila, usor de folosit, dar si de transportat gratie rolelor speciale din dotare.

De asemenea, aceasta include si un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza informatii referitoare la durata, viteza, distanta, numar de calorii arse, dar si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Include si suport pentru sticla de apa caci hidratarea este esentiala in timpul antrenamentului, respectiv suport pentru telefon ce va permite sa animati antrenamentul.

ATHLETIC 1700E pareri

ATHLETIC 1700E functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Prezinta 32 de trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi reglate cu ajutorul variatorului manual fara a intrerupe antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 9 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorul, precum si aparatul.

Centrul de greutate dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce impiedica deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului. Modelul in discutie masoara 66 cm lungime, 70 cm latime si 158 cm inaltime, avand o greutate de 71.5 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

ATHLETIC 1700E este o alternativa de bicicleta eliptica performanta pentru uz casnic ce asigura un antrenament excelent. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si de performantele pe care aceasta le atinge sustinand ca a fost o achizitie reusita. Functioneaza eficient, este stabila si silentioasa, dar si practica pentru intreaga familie. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Bicicleta fitness eliptica profesionala ATHLETIC 1700E

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Pret

9.8/10

Design

9.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Poate sustine o greutate de pana la 150 de kg
  • Suport apa
  • Suport telefon
  • Stabila si silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *