Bicicleta cycling ATHLETIC 2300BS Review si Pareri avizate

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

ATHLETIC 2300BS este o bicicleta cycling special proiectata pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa oferind un antrenament echilibrat. Utilizata regulat ofera beneficii numeroase de la prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, ameliorarea senzatiei de intepenire pana la imbunatatirea mobilitatii, oferind mai multa energie.

Bicicleta ATHLETIC 2300BS ofera o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse relgabile ce mentinand piciorul bine fixat. Puteti regla foarte usor atat saua, cat si ghidonul pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. Mai mult decat atat, se bucura de o structura solida si rezistenta ce poate sustine o greutate de pana la 150 de kg.

Prin intermediul computerului din dotare puteti verifica informatii referitoare la distanta, durata, viteza, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

ATHLETIC 2300BS functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 100 de trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual direct de pe ghidon, fara sa intrerupeti antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, este echipata cu o volanta cu greutatea de 20 de kg, fiind responsabila pentru functionarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului. Dimensiunile acesteia sunt de 123.5 cm lungime, 56 cm latime si 124 cm inaltime, avand o greutate de 52 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta ATHLETIC 2300BS este un aparat fitness excelent pentru cei ce doresc sa se antreneze in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si confirma faptul ca este o bicicleta fitness foarte buna pentru uz casnic. Se regleaza foarte usor, este stabila si silentioasa, o folosesc regulat si nu au intampinat  nicio problema cu ea. O recomanda astfel cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: ATHLETIC 2300BS

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Volanta de 20 de kg
  • Poate sustine o greutate de pana la 150 kg
  • Stabila si sigura
  • Silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *