Review Bicicleta exercitii recuperare/reabilitare TECHFIT, Motorizata, Cu telecomanda, Sistem antiderapare, Greutate utilizator: 120 kg, Senior

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Techfit ne propune o bicicleta creata pentru recuperare medicala, desigur, in urma recomandarilor medicului specialist. Poate fi utilizata cu incredere de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen, insa greutatea maxima pe care o poate sustine este de 120 de kg.

Modelul in discutie este prevazut cu pedale ergonomice si beneficiaza de niste cureluse ajustabile, ce fixeaza bine piciorul in timpul antrenamentului. Este usor de utilizat, iar pedalarea poate fi executata in ambele sensuri. Mai mult decat atat, dispune si de o telecomanda ce permite actionarea pedalelor si reglarea sensului de rotatie. In plus, sistemul antiderapante impiedica alunecarea piciorului de pe suprafata pedalei.

Bicicleta Techfit este dotata si cu un computer cu display unde pot fi verificate informatii referitoare la timp, rotatii pe minut, calorii consumate si numar total de rotatii.

Este foarte stabila in timpul functionarii, iar personal, nu am intampinat nicio neconcordanta la nivel functional.

Dimensiunile acestei biciclete sunt de 42 x 29 x 24 cm, ocupand astfel foarte putin spatiu de depozitare.

Concluzii si Pareri

Recomand bicicleta Techfit tuturor celor care au nevoie de recuperare in urma accidentelor sau diverselor probleme, caci modelul in discutie a fost special creat in acest sens. Actualii cumparatori il folosesc zilnic minim 30 de minute si pot confirma ca aparatul se descurca eficient. Pe zi ce trece se recupereaza bine, iar bicicleta nu da vreun semn de obosesala. In opinia lor, este un aparat simplu, dar eficient, al carui raport calitate/pret este unul rezonabil.

Pareri pe scurt: Bicicleta exercitii recuperare/reabilitare TECHFIT

8.4

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.9/10

Functii

8.4/10

Pret

8.0/10

Design

8.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Dimensiuni reduse
  • Prevazuta cu telecomanda
  • Usor de utilizat
  • Functionare silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *