Bicicleta exercitii recuperare TOORX – Review detaliat si Pareri utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Toorx este o bicicleta potrivita pentru persoanele ce necesita recuperare medicala, evident, la recomandarea medicului specialist, putand fi folosit de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Este un aparat destul de simplu, care nu necesita foarte multe intructiuni referitoare la modul in care se utilizeaza, fiindca acest lucru este cat se poate de intuitiv.

Din punctul meu de vedere, acest aparat este potrivit atat pentru recuperarile medicale, precum il prezinta si producatorii, cat si pentru persoanele in varsta care doresc sa faca putina miscare si sa scape de senzatia de intepenire. Acesta permite practic o pedalare destul de usoara, nimic solicitant sau complicat.

Poate fi folosita in siguranta in confortul propriei locuinte, pedalele acesteia fiind echipate cu sistem de siguranta, ce se refera la acele cureluse reglabile, care vor mentine piciorul foarte bine fixat. Practic, tu vei sta intins pe canapea si te vei relaxa, in timp ce vei pedala la acesta mini bicicleta. Desi este un aparat mic, ofera un echilibru destul de bun.

In plus, nici nu ocupa mult spatiu de depozitare fiindca masoara numai 48.5 cm lungime, 8.5 cm latime si 20 cm inaltime. In acelasi timp, poate fi si mutata foarte usor fiindca greutatea ei este de doar 2.5 kg.

Concluzii si Pareri

Toorx este produsul ideal in recuperarile medicale, fiind nu ocupa mult spatiu, este extrem de usor de folosit si foarte ieftin. Clientii confirma acest lucru si sustin ca le-a fost de foarte mare folos, mai ales in cazul persoanelor varstnice, datorita simplitatii si usurintei in utilizare. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Recenzii pe scurt: Toorx

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

8.5/10

Pret

9.3/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte usor de folosit
  • Dimensiuni reduse
  • Sigura si stabila
  • Potrivita si pentru persoane in varsta

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *