Bicicleta de Antrenament, Mecanica, Gym&Fitness, SmartVIBE™ | Review si Pareri utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Daca v-ati hotarat ca este timpul sa faceti miscare in confortul propriei locuinte si sunteti in cautarea unui aparat practic si accesibil ca pret, atunci bicicleta mecanica SmartVIBE™ ar putea fi o varianta de care sa fiti interesati. Poate fi folosita in siguranta de catre orice categorie de utilizatori, indiferent de varsta sau gen, asigurand un antrenament eficient si echilibrat. Folosita cu regularitate, ofera beneficii semnificative, de la ameliorarea senzatiei de intepenire, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice pana la imbunatatirea mobilitatii si a nivelului de energie.

Bicicleta SmartVIBE™ asigura o miscare uniforma punand la treaba muschii din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele sunt echipate cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat in timpul exercitiului. Prezinta manere foarte confortabile acoperite cu neopren, structura armata, dar si posibilitatea de a regla saua si ghidonul in functie de inaltime, pentru a avea o pozitie corecta si comoda pe parcursul antrenamentului. Mai mult decat atat, aceasta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Beneficiaza si de computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica durata, distanta, numarul de calorii arse, nivelul pulsului sau puteti activa functia scan care afiseaza alternativ toate valoarile la fiecare 5 secunde. Nivelul pulsului este masurat gratie senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

Modelul in discutie functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie sapte nivele de rezistenta la manetele de pedalare pe care le puteti accesa cu ajutorul variatorului manual fara a intrerupe antenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, dispune de o volanta cu greutatea de 5 kg care este responsabila pentru miscarea intreguui aparat. Aceasta ofera o  miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce impiedica deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta SmartVIBE™ poate fi o varianta eficient pentru cei care vor sa faca miscare acasa, putand fi o optiune buna pentru utilizatorii incepatori. Cumparatorii actuali sustin ca produsul in discutie functioneaza fara probleme, iar din punctul lor de vedere, este excelenta pentru persoane cu inaltime de pana la 1.7 metri. Se regleaza usor, nu ocupa mult spatiu de depozitare si este foarte echilibrata. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: SmartVIBE™

9.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.2/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de reglat
  • Stabila si silentioasa
  • Nu ocupa mult spatiu

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *