Bicicleta pentru recuperare TECHFIT cu pedalier dublu ajustabil – Review complet si Pareri diverse

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

TECHFIT ne propune o bicicleta pentru recuperare pe care noi am analizat-o astazi si am revenit cu un review complet a tot ceea ce inseamna acest produs din punct de vedere functional. In primul rand, vreau sa subliniez faptul ca o astfel de bicicleta este eficienta in recuperarea medicala doar la recomandarea medicului specialist. Presupune un mod de functionare destul de simplu, putand fi folosita de utilizatori de toate varstele.

Personal, sunt de parere ca un astfel de aparat este eficient atat in recuperarile medicale, cat si pentru persoanele in varsta, care doresc sa faca putina miscare, reusind sa reduca intr-o oarecare masura senzatia de intepenire. Pedalarea se realizeaza destul de usor, in ambele sensuri, nu va fi nimic solicitant. In plus, acestea au fost prevazute si cu o curelusa ce va fixa foarte bine piciorul prevenind astfel eventualele accidentari.

Totodata, dispune si de un mic computer, prin intermediul caruia vei putea monitoriza distanta, timpul, numarul de calorii arse si numarul de pasi realizati pe minut. Poate fi reglat foarte usor pe inaltime astfel incat sa ai o pozitie cat mai confortabila. Greutatea maxima pe care o poate suporta este de 100 kg. In plus, nici nu ocupa mult spatiu fiindca este un aparat destul de mic, fiind practic in orice locuinta.

Concluzii si Pareri

Bicicleta Techfit este un aparat eficient in recuperarile medicale sau chiar pentru mentinerea mobilitatii, fiind foarte accesibil ca pret. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca in acest sens isi face treaba foarte bine. De asemenea, apreciaza faptul ca este foarte usor de folosit si nici nu ocupa mult spatiu in locuinta, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

 

Pareri pe scurt: Bicicleta recuperare Techfit

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Computer
  • Dimensiuni reduse
  • Pedalare in ambele sensuri

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *