Aparat multifunctional Body Sculpture AtlasMultigym Bmg 4332, Negru/Rosu : Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Body Sculpture AtlasMultigym Bmg 4332 este un aparat multifunctional special gandit pentru a fi folosit in confortul propriei locuinte, pentru un antrenament cat mai eficient si cat mai placut. Practic, un singur aparat va poate ajuta sa va antrenati mai multe categorii de muschi, oferind flexibilitate si confort.

Va puteti antrena cu ajutorul acestui aparat atat din pozitie de sedere, cat si din picioare. Prezinta o baza de otel rezistenta, ce ofera siguranta si stabilitate. In plus, a fost acoperit cu lac pentru a il proteja impotriva coroziunii.

Banca si spatarul din dotate sunt tapitate cu material pentru a fi cat mai confortabile in timpul antrenametnului. Atlasul permite antrenarea tuturor grupelor d emuschi importante. Profilele prezinta o forma ergonomica, iar raportul de viteza este de 2:1, adica pentru statia de fluturi, antrenorul ridica o greutate de doua ori mai mare decat greutatea sarcinii. Statia fluture dispune de maneta cu brat dublu de blocare, iar cablurile din dotare sunt realizate din otel rezistent si prezinta scripete solide.

Aparatul multifunctional Body Sculpture AtlasMultigym Bmg 4332 poate fi folosit de catre orice utilizator indiferent de gen, varsta sau pregatire, singura conditie fiind aceea ca greutatea utilizatorului nu trebuie sa depaseasca 100 de kg. Scaunul din dotare masoara 30 x 25 cm, iar dimensiunile aparatului sunt de 138 x 115 x 208 cm. Aparatul cantareste 97 de kg si vine la pachet cu greutati de 45 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Aparatul multifunctional Body Sculpture AtlasMultigym Bmg 4332 este un model special gandit pentru a fi folosit in siguranta acasa, oferind posibilitatea de a va antrena toate grupele de muschi. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca se antreneaza regulat cu ajutorul sau, iar primele impresii au fost ca este un aparat stabil, usor de reglat si de folosit, ce isi face treaba eficient. Din punctul lor de vedere, este aparatul potrivit pentru nevoile sale, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Body Sculpture AtlasMultigym Bmg 4332

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Pune la treaba toate grupele de muschi
  • Usor de reglat
  • Greutati de 45 de kg
  • Scaun tapitat pentru confort

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *