Bicicleta fitness semi-profesionala, BRX-3000 TOORX – Review si Pareri avizate

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

BRX-3000 TOORX este o bicicleta fitness excelenta pentru uz casnic, ce ofera siguranta si flexibilitate. Poate fi o altenrativa buna pentru orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen.. Folosita in mod regulat, aceasta asigura o mobilitate mai buna, reducerea riscului de accidente vasculare si boli metabolice si ofera un plus de energie.

Bicicleta semi-profesionala BRX-3000 TOORX asigura o miscare uniforma solicitand mai multe grupe de muschi din zone importante ale corpului. In vederea prevenirii accidentarilor, pedalele au fost echipate cu niste curele ajustabile ce au rolul de a fixa eficient picioarele.

BRX-3000 TOORX pedale

In acelasi timp, puteti regla usor saua pentru a avea o pozitie cat mai corecta si comoda in timpul antrenamentului. Bicicleta prezinta o constructie solida si rezistenta, ce poate sustine o greutate foarte mare, de pana la 160 de kg. Prezinta si o pereche de brate fixe ce asigura un bun echilibru.

Bicicleta fitness BRX-3000 TOORX este prevazuta si cu un computer cu display LCD cu ajutorul caruia puteti verifica timpul, distanta, viteza, caloriile consumate, pulsul, RPM, Watt. Nivelul pulsului este monitorizat prin intermediul senzorilor amplasati la nivelul manerleor. De asemenea, bicicleta beneficiaza si de o gama variata de programe de antrenament eficiente: un program utilizator, 12 programe prestabilite pentru patru utilizatori. Mai mult decat atat, dispune si de un suport special unde puteti aeza tableta sau telefonul.

BRX-3000 TOORX display

BRX-3000 TOORX functioneaza ca un model stationar asigurand un antrenament echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Ofera 32 de nivele de rezistenta la manetele de pedalare, ce pot fi reglate prin intermediul variatorului manual cu sistem de franare la nivelul ghidonului. In acelasi timp, prezinta un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat, rezultand nivele de rezistenta diferite.

Din punct de vedere tehnologic, aceasta detine o volanta cu greutatea de 16 kg, ce are rolul de a determina miscarea intregului aparat. Ofera o miscare lina datorita inertiei protejand articulatiile utilizatorului, precum si aparatul, prelungindu-i durata de utilizare.

Aparatul dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, ce nu permite acesteia sa se deplaseze in timpul antrenamentului. Totodata, rotile de transport faciliteaza transportul acesteia dintr-o camera in alta.

Modelul in discutie masoara 95 cm lungime, 56 cm latime si 143 cm inaltime, cantarind 52 de kg.

Concluzii si Pareri

Bicicleta fitness BRX-3000 TOORX este un aparat fitness deosebit, ce ofera performante ridicate si rezultate pe masura. Clientii sunt foarte multumiti de ea si de eficienta acesteia, declarand ca functioneaza perfect. Este stabila, silentioasa si foarte solida, iar antrenamentul se desfasoara in parametri optimi. Nu i-au gasit niciun incovenient, drept pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: BRX-3000 TOORX

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Solida si rezistenta
  • Programe de antrenament utile
  • Suport pentru tableta/smartphone
  • Usor de reglat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

2 thoughts on “Bicicleta fitness semi-profesionala, BRX-3000 TOORX – Review si Pareri avizate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *