Banda de alergat, CECOTEC 7009 – Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

CECOTEC 7009 este o banda de alergare ieftina, dar pe care o poti folosi fara probleme in confortul propriei loucinte. Alergatul ofera beneficii importante cum ar fi imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate al sangelui, dar si cresterea numarului de celule rosii si a debitului sange. Poate fi utilizata de catre orice fel de utilizatori, indiferent de varsta sau gen.

Banda de alergat CECOTEC 7009 se poate plia, ocupand foarte putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 36 cm latime si 90 cm lungime, putand sustine o greutate de maixm 120 de kg. In principiu, este recomandata alegerea unui model ce paote sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. Mai mult decat atat, rotile de transport din dotare va vor ajuta sa mutat banda mai usor dintr-un loc in altul.

 CECOTEC 7009 pliata

Covorul rulant se deplaseaza gratie fortei de tractiune a motorului electric, obtinand o viteza de maxim 10 km/h. Sistemul de amortizare din dotare permite utilizarea benzii chiar si de catre cei ce sufera de probleme articulare sau se confrunta cu kilogramele in plus.

Banda CECOTEC 7009 este echipata si cu un computer cu display ce permite monitorizarea vitezei, distantei, timpului, caloriilor arse si functia de scanare. Sunt prezente 12 programe de antrenament pentru un antrenament eficient. Iar pentru a anima antrenamentul, aparatul dispune si de boxe integrate si posibilitatea conectarii telefonului sau tabletei. In plus, detine si un suport special pentru sticla de apa.

 CECOTEC 7009 consola

Sistemul de siguranta existent sub forma unei chei magnetice permite oprirea imediata a covorului rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Banda este prevazuta cu un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea acesteia in timpul antrenamentului.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

CECOTEC 7009 este o banda de alergare foarte practica in orice locuinta, care desi nu dispune de cele mai avansate dotari, totusi va puteti antrena in siguranta cu ajutorul ei. Clientii sunt de parere ca pentru nevoile lor, isi indeplineste cu succes scopul, fiind practica si usor de folosit. In plus, ofera un echilibru destul de bun, se regleaza usor si nici nu ocupa mult spatiu inutil. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: CECOTEC 7009

9.1

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

9.1/10

Pret

9.0/10

Rezistenta

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Conectare telefon/tableta
  • 12 programe de antrenament
  • Boxe integrate

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *