Banda de alergare DHS 1431, motor 1.25 CP : Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

DHS 1431 este o banda de alergare special gandita pentru a fi folosita in confortul propriei locuinte de catre orice categorie de utilizatori indiferent de gen sau de varsta. Folosita cu regularitate poate ajuta la imbunatatirea santatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce tensiunea arteriala si gradul de vascozitate al sangelui si creste numarul de celule rosii si debitul de sange.

Banda de alergare DHS 1431 este un model pliabil ce ocupa foarte putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 150.9 cm lungime si 69 cm latime, putand sustine o greutate de pana la 100 de kg. Se recomanda alegerea unei benzi ce poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, datorita rotilor de transport din dotare poate fi usor de transportat dintr-un loc in altul.

Covorul rulant se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului avand o putere de 1.25 CP. Astfel, puteti obtine o viteza de pana la 12 km/h. Aceasta poate fi reglata cu ajutorul variatorului manual sau a tastelor rapide. De asemenea, puteti regla si nivelul de inclinare, pana la 15%. Cu cat nivelul de inclinare este mai mare cu atat gradul de dificultate al antrenamentului creste.

DHS 1431 este echipata cu un computer cu display ce permite monitorizarea timpului, vitezei, distantei, numarului de calorii arse, nivelul pulsului si inclinarii. Nivelul pulsului este monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati in manere.

DHS 1431 display

De asemenea, sistemul de siguranta sub forma unei chei magnetice ce opreste instant covorul rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. In plus, prezinta un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Banda de alergare DHS 1431 este o varianta accesibila ca pret, ce poate oferi un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor este produsul ideal, fiind usor de reglat, silentioasa si practica. Atunci cand nu o folosesc devine foarte usor de depozitat, caci se pliaza simplu si rapid. In opinia lor, este un produs potrivit pentru ceea ce aveau nevoie si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Pareri pe scurt: DHS 1431

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

9.0/10

Pret

9.1/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de reglat
  • Sistem de siguranta
  • Usor de depozitat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *