Bicicleta fitness magnetica DYNAMIC D14 | Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

DYNAMIC D14 este o bicicleta fitness special gandita pentru uz casnic de catre orice categrorie de utilizatori indiferent de varsta, gen sau nivel de pregatire. Folosita cu regularitate va poate ajuta sa va imbunatatiti mobilitatea, sa reduceti senzatia de intepenire, prevenind riscul de accidente vasculare si boli metabolice.

Bicicleta magnetica DYNAMIC D14 ofera o miscare uniformra ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului inferior. Pentru prevenirea accidentarilor, pedalele au fost dotate cu niste cureluse ajustabile ce fixeaza eficient piciorul in timpul exercitiului. Totodata, saua si ghidonul se pot regla astfel incat utilizatorul sa poata obtine o pozitie corecta si comoda in timpul exercitiului. In plus, trebuie sa aveti in vedere faptul ca poate suporta o greutate de pana la 90 de kg.

Bicicleta dispune si de un computer prin intermediul caruia puteti monitoriza parametrii referitori la durata antrenamentului, viteza, distanta si numarul de calorii arse.

Aceasta functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat in confortul propriului camin. Dispune de 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi reglate cu ajutorul variatorului manual. Din punct de vedere tehnologic, aceasta beneficiaza de o volanta cu greutatea de 5 kg ce determina miscarea intregului aparat. Mai mult decat atat, aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei protejand astfel atat articulatiile utilizatorului, cat si aparatul in sine.

DYNAMIC D14 este prevazuta cu un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului in timpul exercitiului.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta DYNAMIC D14 este o alternativa inspirata pentru uz casnic ce asigura un antrenament eficient si echilibrat. Clientii sustin ca este un aparat foarte util si practic in locuinta cu ajutorul caruia se antreneaza regulat si sunt multumiti de modul in care functioneaza. Este stabila, usor de montat si de reglat, dar si silentioasa, exact ceea ce cautau. Considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Pareri pe scurt: DYNAMIC D14

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Pret

9.5/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de reglat
  • Silentioasa
  • Stabila

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *