Banda de alergare EcoFit , Mini Walk EcoFit M100 – Review si Pareri obiective

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

EcoFit Mini Walk EcoFit M100 este un aparat fitness ideal pentru acele locuinte nu foarte spatioase, reusind sa ofere beneficii majore. Fiindca aceasta banda nu mai dispune de ghidon, intregul mecanism de rulare si panoul de control fiind amplasate pe suprafata de rulare, se va putea salva mai mult spatiu.

In interiorul acesteia, exista un motor electric responsabil cu miscarea rotorului ce deplaseaza in ritm sustinut suprafata benzii de alergat, oferind o viteza reglabila si posibilitatea modificarii pe mai multe nivele de dificultate. De asemneea, unghiul de inclinare poate fi reglat datorita diferentei de nivel intre 4.7 si 9 cm. Covorul rulant este subtire, antiaderent si stabil, putand fi folosit de catre utilizator atat descult, cat si incaltat cu adidasi.

Banda EcoFit Mini Walk EcoFit M100 se adapteaza usor oricarui tip de exercitiu, fiind potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru intermediari. Sistemul hidraulic asigura un procentaj corect al unghiului de inclinare in functie de conditia fizica pe care o ai. Pentru ca nu detine bara de sustinere, probabil, la inceput vi se va parea ciudat, insa acomodarea este destul de rapida.

Acest model este unul solid ce prezinta spatii bine delimitate, astfel ca toate elementele benzii obisnuite au fost integarte intr-un spatiu dens, respectand valorile compacte. Cadrul metalic este destul de rezistent, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg. Motorul prezinta o putere de 0.9 CP, astfel ca viteza maxima pe care o putem obtine este de 6 km/h. Viteza poate fi reglata in functie de zona pe care calci. Cu cat de apropii mai mult de zona din fata, cu atat viteza creste, iar in spate, viteza va scadea.

Computerul prezinta un ecran LED foarte modern ce permite verificarea pulsului, inclinarii, distantei, timpului, vitezei si caloriilor arse. Sistemul magnetic de amortizare a socurilor face posibila folosirea ei chiar si de catre persoanele supraponderale sua cu probleme articulare. Suprafata de alergare masoara 120 cm lungime si 46 cm latime.

Concluzii si Pareri

EcoFit Mini Walk EcoFit M100 este o banda eficienta, recomandata pentru uz casnic, ce asigura un antrenament echilibrat. Clientii sutn multumiti de ea si confirma faptul ca functioneaza in parametri optimi fiind silentioasa si usor de folosit. Principalul  motiv pentru care au ales-o se refera la faptul ca nu ocupa mult spatiu, iar in ansamblu, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: EcoFit Mini Walk EcoFit M100

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.4/10

Pret

9.4/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Silentioasa
  • Usor de folosit
  • Nu ocupa mult spatiu

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *