Banda de alergat electrica Energy Fit 250 – Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Energy Fit 250  este o banda de alergare destul de accesibila ca pret, pe care o recomand utilizatorilor incepatori sau celor care doresc sa faca putina miscare in confortul propriei locuinte. Spre deosebire de alergatul in aer liber, ofera mai multa siguranta si flexibilitate. Alergatul, in general, imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce tensiunea arteriaala, creste numarul de celule rosii si debitul sangelui, precum scade si gradul de vascozitate al sangelui.

Banda de alergat Energy Fit 250 poate fi pliata ocupand foarte putin spatiu de depozitare. Suprfata de alergare prezinta urmatoarele dimensiuni: 36 cm laitme, respectiv 100 cm lungime, avand capacitatea de a suporta o greutate de pana la 110 kg. Este recomandata alergerea unei benzi care are capacitatea de a sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, o  putem muta foarte usor dintr-un loc in altul datorita rotilor rezistente de transport din dotare.

Aparatul este prevazut cu un motor de 1.5 CP, reusind sa obtina viteze cuprinse in intervalul 1-10 km/h. Motorul si computerul sunt alimentate cu energie electrica provenita de la reteaua de 220 V. Gratie sistemului de amortizare socuri, aceasta banda poate fi utilizata de catre orice tip de utilizatori chiar si de catre cei cu probleme articulare sau supraponderale.

Banda Energy Fit 250 este echipata si cu un computer cu display unde avem posibilitatea de a monitoriza urmatorii parametri: viteza, distanta, timp si numar calorii arse. Gratie celor trei programe presetate din dotare, putem obtine un antrenament echilibrat. Mai mult decat atat, putem ajusta si gradul de inclinare in functie de cele 3 setari disponibile. Cu alte cuvinte, cu cat gradul de inclinare este mai mare, cu atat nivelul de dificultate al antrenamentului creste.

Nu lipseste nici sistemul de siguranta sub forma unei chei magnetice ce permite oprirea imediata a benzii in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Centrul de greutatea beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului.

Concluzii si Pareri

Energy Fit 250 este o banda de alergare convenabila din perspectiva pretului ce ofera performante decente. Clientii sustin ca in raport cu nevoile lor este potrivita, motiv pentru care se declara multumiti. Totodata, aceastia afirma ca este usor de asamblat, functioneaza bine si este destul  de silentioasa. In plus, apreciaza ca ca nu ocupa mult spatiu de depozitare, drept pentru care, in opinia lor, raportul calitate/pret este unul corect.

Recenzii pe scurt: Energy Fit 250

8.3

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

7.8/10

Pret

9.0/10

Design

7.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • 3 programe
  • Usor de asamblat
  • Nu ocupa mult spatiu

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *