Aparat multifunctional cu stepper Energy Fit TF-7002 – Review tehnic si Sfaturi Utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Review Energy Fit TF-7002

Energy Fit TF-7002 este un aparat special gandit pentru a fi folosit chiar in confortul propriei locuinte, de catre toate categoriile de utilizatori. In ciuda aspectului usor sofisticat, este un aparat usor de folosinta, indata ca intelegi rationamentul cu care a fost proiectat.

Aparatul Energy Fit TF-7002 este perfect pentru a antrena mai multe grupe de muschi si poate fi o alternativa mult mai buna in detrimentul abonamentelor lunare la sala de fitness. Cu ajutorul acestui aparat, iti poi antrena muschii din zona abdomenului, coapselor si spatelui, dar si bicepsii si tricepsii. Exercitiile pe care le poti executa sunt destul de variate, iar printre acestea se numara: flotarile, fluturarile, helcometrul, abdomenele, triceps in pozitia sezut, extensii picioare, triceps in picioare, extensii cu un brat, aductia piciorului la cablu, flexia picioarelor, ramatul, ridicari picioare, ridicari genunchi la piept si multe altele. O componenta foarte apreciata de utilizatori este stepper-ul care permite antrenarea eficienta a muschilor din zona picioarelor.

Aparatul este echipat cu greutati de pana la 67 kg, la care poti renunta sau pe care le poti adauga progresiv, in functie de dificultatea antrenamentului pe care doresti sa o obtii. Sigur ca nu este recomandat sub nicio forma sa faci abuz, drept pentru care sfatul nostru este sa iei treptatat si sa cresti gradul de dificultate progresiv.

Sezutul si spatarul sunt realizate din materiale de calitate, asigurand un grad de confort ridicat in timpul antrenamentul. Deopotriva, mansoanele si buretii asigura un antrenament placut si confortabil.

Greutatea pe care o poate suporta acest aparat este de 110 kg de utilizator, iar greutatea acestuia este de 125 kg. Dimensiunile aparatului sunt de 150 x 48 x 205 cm.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Energy Fit TF-7002 este un aparat multifunctional ideal pentru uz casnic, ce functioneaza ireprosabil si permite executarea unei palete ample de exercitii, pentru toate grupele de muschi. Persoanele care deja au achizitionat produsul sustin ca functioneaza ireprosabil, este usor de utilizat si foarte practic in orice locuinta. De asemenea, au adagat ca este echilibrat, rezistent si usor de utilizat, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret foarte bun. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret rezonabila.

Pareri pe scurt: Energy Fit TF-7002

9.4

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Pret

9.4/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabil si sigur
  • Usor de utilizat
  • Stepper si greutati de 67 kg
  • Potrivit pentru toate categoriile de utilizatori

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *