Bicicleta pentru recuperare EVERFIT WELLY S COMBI – Review si Pareri personale

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

EVERFIT WELLY S COMBI este o bicicleta potrivita exclusiv pentru recuperari medicale, bineinteles, la recomandarea medicului. Poate fi utilizata fara probleme de catre orice categorie de utilizatori, indiferent de gen sau varsta, cu greutatea de pana la 100 de kg.

Aparatul este prevazut cu pedale ergonomice dotate cu curele reglabile ce fixeaza foarte bine piciorul in timpul antrenamentului. Bicicleta poate fi reglata foarte usor pe inaltime, astfel incat sa obtineti o pozitie cat mai corecta si confortabila.

De asemenea, EVERFIT WELLY S COMBI este dotata cu doua manere confortabile si un computer cu display unde pot fi verificati urmatorii parametri: timp, calorii consumate, numar de rotatii pe minut, dar si numar total de rotatii. In acelasi timp, interfata computerului este una foarte intuitiva fiind prevazut cu un buton mic si moale.

EVERFIT WELLY S COMBI computer

Bicicleta dispune si de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea acesteia in timpul exercitiului. Modeul in discutie masoara 105 cm inaltime, 34.5 cm latime si 16.5 cm lungime, cantarind 5 kg.

Concluzii si Pareri

EVERFIT WELLY S COMBI este o bicicleta eficienta in recuperarea medicala despre care pot spune ca isi indeplineste cu succes scopul, fiind si foarte accesibila ca pret. Cei care deja au achizitionat bicicleta au declarat ca o folosesc regulat in confortul propriei locuinte si sunt multumiti de ceea ce face. Se poate plia si nici nu ocupa prea mult spatiu de care, oricum, nu ar fi dispus. Avand in vedere ca face ceea ce promite ajutandu-i sa se recupereze in urma unor accidente, dificultati in mers si asa mai departe, sunt de parere ca merita achizitionata. In mod cert, nu poate fi comparata cu cele din spital, fiindca totusi nu vorbim despre un produs profesional, insa face ceea ce promite. In opinia lor, modelul in discutie vine la pachet cu un raport calitate/pret cat se poate de corect.

Recenzii pe scurt: EVERFIT WELLY S COMBI

8.4

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

8.0/10

Pret

9.0/10

Design

8.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Computer monitorizare parametrii
  • Usor de utilizat
  • Pliabila

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *