Bicicleta magnetica FitTronic 601B Gold Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

FitTronic 601B Gold este o bicicleta magnetica special proiectata pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa. Aceasta asigura mai multe beneficii daca este folosita regulat, e la imbunatatirea mobilitatii si a nivelului de energie, reducerea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, precum si ameliorarea senzatiei de intepenire. O puteti utiliza atat pentru mentinerea conditiei fizice, cat si pentru imbunatatirea acesteia.

Bicicleta magnetica FitTronic 601B Gold asigura o miscare uniforma si pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pedalele dispun de niste cureluse ce se pot regla pentru a mentine piciorul bine fixat. Puteti regla saua si ghidonul astfel incat sa obtineti o pozitie corecta si comoda. De asemenea, aveti in vedere ca aparatul poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Aceasta include si un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica durata, distanta, viteza, caloriile consumate si pulsul. Nivelul pulsului este masurat prin intermediul senzorilor din manere. In acelasi timp, gratie tehnologiei Bluetooth va puteti conecta la aplicatii fitness precum Kinomap, FitShow si Zwift ajutandu-va sa obtineti un antrenament mai distractiv, mai eficient si mai interactiv.

FitTronic 601B Gold pareri

Modelul in discutie functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Ofera 8 trepte de rezistenta la manetele de pedalare putand fi reglate folosind variatorul manual, fara sa intrerupeti antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, include o volanta cu greutatea de 9 kg responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, precum si aparatul.

Centrul de greutate dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acesteia in timpul exercitiului. Dimensiunile aparatului sunt de 97 cm lungime, 52 cm latime si 128 cm inaltime, cantarind 32 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta FitTronic 601B Gold este un model practic si util pentru cei care doresc sa se antreneze acasa. Clientii sunt foarte multumiti de modul in care se antreneaza pe ea si confirma ca este un aparat fitness bine realizat. Este stabila, silentioasa, usor de reglat si usor de depozitat, exact ceea ce aveau nevoie. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: FitTronic 601B Gold pareri

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Stabila si silentioasa
  • Usor de reglat
  • Aplicatii fitness

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *