Aparat multifunctional Fittronic HG500 – 4 posturi de lucru Review si Pareri

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Fittronic HG500 este un aparat multifunctional potrivit pentru cei care doresc sa se antreneze acasa. Poate fi folosit in egala masura atat de femei, cat si de barbati permitand efectuarea unei game vaste de exercitii ce cuprinde toate grupele de muschi.

Aparatul Fittronic HG500 include suport pentru tras la piept, unde puteti utiliza si bara separat, dar si inclusa. De asemenea, ofera banca de abdomene pe care o puteti regla pe inaltime, detine gantere de 1.5 kg si bara pentru efectuarea exercitiilor ce vor solicita zona abdomenului. Deasupra bancii de abdomen aveti alt aparat, la care puteti lucra indeosebi zona abdomenului, dar nu numai. Mai mult decat atat, include si aparat pentru a lucra musculatura pieptului prin efecturarea exercitiilor de flotari. Greutatile din dotarea aparatului sunt protejate cu plasa transparenta.

Greutatile incluse cantaresc in total 65 de kg. Banca poate fi reglata in functie de inaltimea utilizatorului. Beneficiaza de o constructie solida din otel si perne din burete acoperite cu piele sintetica. Cablurile sunt izolate cu material plastic evitand astfel uzura si ruperea.

Dimensiunile aparatului sunt de 160 cm lungime, 230 cm latime si 212 cm inaltime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Aparatul multifunctional Fittronic HG500 este un dispozitiv potrivit pentru a va mentine in forma. Cumparatorii sunt multumiti de el si confirma ca pentru nevoile sale este ideal. Apreciaza faptul ca pot executa o multime de tipuri de exercitii pentru o gama variata de muschi, timp inc are este usor de reglat si foarte util atat pentru femei, cat si pentru barbati. Astfel, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Fittronic HG500

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.2/10

Pret

9.2/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 4 posturi de lucru
  • Usor de reglat
  • Diferite tipuri de exercitii

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *