Aparat multifunctional FitTronic HG800 – Review si Informatii Utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Review FitTronic HG800

FitTronic HG800 este un aparat multifunctional perfect pentru uz casnic, pentru antrenamentul de zi cu zi chiar in confortul propriei locuinte. Asigura antrenamentul tuturor grupelor majore de muschi, precum: spate, piept, brate si picioare. Permite executarea unei game foarte variate de exercitii in functie de partea corpului pe care doresti sa o lucrezi cel mai intens,

Aparatul FitTronic HG800 este prevazut cu o constructie din otel foarte solida si rezistenta, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana  la 150 de kg de persoana. Este prevazut cu greutati de pana la 73 kg, pe care le poti adauga sau le poti scoate in functie de conditia fizica pe care o ai. Cu cat avansezi, cu atat poti adauga mai multe greutati pentru a creste gradul de dificultate al antrenamentului. Legaturile dintre scripeti sunt foarte ferme, asigurand un  antrenament sigur. Cablurile sunt realizate din otel, fiind izolate cu material din plastic pentru impiedicarea uzurii si a ruperii, asigurand un grad de fiabilitate ridicat aparatului.

Este un aparat foarte complex, prevazut cu o gama foarte variata de accesorii si posibilitati de a executa tot felul de exercitii. Dispune de Pec  Fly, extensii pentru picioare, presa, scripete inferior si superior pentru spate, indici de transfer al puterii, sac de box, dispozitiv pentru flotari, banca pentru abdomene si multe altele. In plus, ai posibilitatea de a regla  inaltimeae bancii pentru abdomene astfel incat sa te simti cat mai confortabil si, cel mai important, sa ai o pozitie corecta a copului.

Recomand acest aparat tuturor categoriilor de utilizatori de la incepatori, intermediari, pana la avansati si experti, insa conditia ar fi ca inaltimea acestora sa nu depaseasca 1.98 metri, iar greutatea nu mai mult de 150 kg.

Concluzii si Pareri

FitTronic HG800 este un aparat excelent pentru uz casnic, de departe, foarte complex, ce iti permite sa executi o gama variata de exercitii si sa lucrezi toate categoriile de muschi. Cumparatorii sunt extrem de multumiti de modul de functionare, sustinand ca este foarte solid, rezistent si usor de utilizat. Au avut mici nedumeriri atunci cand l-au asamblat, insa intr-un  final au reusit si s-au apucat indata de treaba. Mai mult decat atat,  acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent, iar aici poti gasi o oferta de pret rezonabila.

Recenzii pe scurt: FitTronic HG800

9.8

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Rezistent, poate sustine o greutate de pana la 150
  • Usor de utilizat
  • Antreneaza toate grupele de muschi
  • Banca reglabila

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *