Bicicleta de recuperare FitTronic P300 Black : Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bicicleta de recuperare FitTronic P300 Black reprezinta o varianta foarte buna pentru cei care au nevoie de recuperare la recomandarea medicului sau vor sa isi mentina mobilitatea. Puteti realiza cu ajutorul acestei biciclete exercitii de gimnastica pasiva. Astfel, va puteti aseza pe scaun ori pe fotoliu si puteti incepe treaba.

Pedalele aparatului prezinta niste curele ce se pot regla astfel incat sa va fixeze eficient piciorul. De asemenea, un aspect foarte interesant se refera la posibilitatea antrenarii bratelor. Practic, urcati bicicleta pe masa si va puteti antrena si muschii bratelor.

Bicicleta FitTronic P300 Black este prevazuta cu patru trepte de dificultate ce pot fi reglate. In plus, atunci cand nu este folosita, bicicleta se poate plia ocupand extrem de putin spatiu de depozitare, ceea ce o face si mai practica.

Aceasta este dotata cu un computer cu display prin intermediul caruia putem verifica timpul, scan, numarul pasilor si caloriile consumate. Modelul in discutie are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg.

FitTronic P300 Black computer

Bicicleta masoara 51 cm lungime, 36 cm latime si 23 cm inaltime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

FitTronic P300 Black este ideala in caz de recuperare medicala sau pentru varstnici intrucat ajuta la mentinerea mobilitatii, ba chiar o poate imbunatati. Clientii actuali sunt extrem de multumiti de ea si sustin ca isi face treaba foarte bine. Cei mai muli au cumparat-o atat pentru persoane in varsta, cat si pentru recuperari. Sustin ca este usor de folosit, foarte stabila si simplu de reglat, fiind utila in orice locuinta. De asemenea, confirma faptul ca ocupa si foarte putin spatiu de depozitare, astfel ca o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Recenzii pe scurt: FitTronic P300 Black

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Poate fi utilizata atat pentru antrenarea picioarelor, cat si a mainilor
  • Ocupa putin spatiu in locuinta
  • 4 trepte de dificultate

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *