Review: Banda de alergat electrica FitTronic T1001 Orange

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

FitTronic T1001 Orange este o banda de alergare destul de ieftina, dar care poate fi folosita fara probleme in confortul propriei locuinte. Poate fi folosita de catre orice categorie de utilizatori, indiferent de gen ori de varsta. Este foarte important de amintit faptul ca alergatul aduce beneficii importante precum imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reducerea gradului de vascozitate al sangelui si a tensiunii arteriale, dar si cresterea debitului de sange si a numarului de celule rosii.

Banda de alergat FitTronic T1001 Orange este un model pliabil, ocupand extrem de putin spatiu de depozitare in locuinta. Suprafata de alergare prezinta urmatoarele dimensiuni: 36 cm latime si 104 cm lungime, avand capacitatea de a sustine o greutate de maxim 100 de kg. Este recomandata alegerea unei benzi care ar putea sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. Mai mult decat atat, rotile de transportate va vor ajuta sa transportati mai usor aparatul.

Covorul rulant se deplaseaza datorita fortei de tractiune a motorului electric ce inregistreaza o putere de 1.75 CP, putand obtine o viteza de pana la 10 km/h. Atat computerul, cat si motorul sunt alimentate cu energie electrica provenita de la reteaua de 220 V. Mai mult decat atat, beneficiind de sistem de siguranta, aparatul poate fi folosit si de catre persoanele supraponderale sau care se confrunta cu probleme articulare.

 FitTronic T1001 Orange displayBanda beneficiaza si de un computer prevazut cu display ce permite monitorizarea timpului, distantei, vitezei, caloriilor arse, dar si nivelul pulsului. Nivelul pulsului este contorizat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere. In plus, aceasta este prevazuta si cu 12 programe de antrenament foarte practice.

FitTronic T1001 Orange este prevazuta si cu sistem de siguranta care se refera la existenta unei chei magnetice permite oprirea imediata a benzii in cazul in care utilizatorul s-ar dezechilibra. Mai mult decat atat, centrul de greutate al aparatului dispune de o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea aparatului in timpul exercitiului.

Descopera oferta de astazi!

Dimensiunile benzii sunt de 139.5 cm lungime, 59.9 cm latime si 107 cm inaltime, cantarind 35 de kg.

Concluzii si Pareri

FitTronic T1001 Orange este un model ieftin, dar care poate fi o alternativa pentru cei care au nevoie de recuperari medicale sau cei care doresc sa faca putina miscare la ei acasa. Cumparatorii au declarat ca pentru nevoile lor este un aparat potrivit, fiind usor e folosit. In plus, nici nu ocupa mult spatiu de depozitare in locuinta, iar dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Recenzii pe scurt: FitTronic T1001 Orange

8.5

Calitate

8.2/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

8.3/10

Pret

9.0/10

Design

8.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe de antrenament
  • Pliere facila
  • Sistem de amortizare
  • Sistem de siguranta

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *