Bicicleta fitness magnetica, GO4FIT, model GF100 Review si Pareri

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

GO4FIT GF100 este o bicicleta fitness special proiectata pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa oferind un antrenament echilibrat. Poate fi folosita de orice utilizator indiferent de varsta sau gen, oferind beneficii multiple. Printre acestea se numara imbunatatirea mobilitatii si prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, dar si ameliorarea senzatiei de intepenire.

Bicicleta fitness GO4FIT GF100 ofera o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele sunt prevazute cu niste cureluse ajustabile. Iar pentru a obtine o pozitie corecta, puteti regla atat saua, cat si ghidonul. In plus, aceasta poate sustine o greutate de pana la 130 de kg.

In acelasi timp, prezinta un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica informatii referitoare la durata, viteza, distanta, numar de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul poate fi masurat cu ajutorul senzorilor din dotare. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

Aceasta functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare pe care le veti regla cu ajutorul variatorului manual de pe maner. Pedalarea se paote realiza in ambele directii.

Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 2.5 kg, care este responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive anti-derapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului. Modelul in discutie masoara 90 cm lungime, 40 cm latime si 112 cm inaltime, avand o greutate de 20 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta fitness magnetica GO4FIT GF100 este un produs potrivit pentru cei ce vor sa faca miscare in confortul propriului camin, dar si pentru recuperari medicale. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care aceasta functioneaza si sustin ca este usor de instalat, rezistenta si foarte stabila. Nu au ce sa ii reproseze, asa ca o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Recenzii pe scurt: GO4FIT GF100

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • 8 trepte de dificultate
  • Usor de instalat
  • Stabila si silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *