Bicicleta de Antrenament, Mecanica, Gym&Fitness, SmartVIBE™ | Review si Pareri utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Bicicleta mecanica Gym&Fitness SmartVIBE™ este o varianta potrivita pentru cei ce isi doresc sa se antreneze acasa si poate fi folosita cu incredere de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Utilizata cu regularita ofera beneficii importante precum ameliorarea senzatiei de intepenire, riscul de accidente vasculare si boli metabolice. imbunatatind mobilitatea si oferind un plus de energie.

Bicicleta de antrenament Gym&Fitness SmartVIBE™ ofera o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele sunt prevazute cu niste cureluse reglabile ce mentin piciorul bine fixat. Pentru o pozitie corecta si comoda aveti posibilitatea de a regla atat saua, cat si ghidonul. De asemenea, prezinta o pereche de manere acoperite cu neopren, foarte confortabile prevenin alunecarea mainii in timpul antrenamentului.

Modelul in discutie prezinta o structura solida si echilibrata, ce are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg. In plus, gratie rotilor din dotare, o puteti muta usor dintr-un loc in altul.

Gym&Fitness SmartVIBE™ este prevazuta cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza parametri precum distanta, durata, numarul de calorii arse. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

Aceasta functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Pune la dispozitie 7 trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual, fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului.

Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 7 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta Gym&Fitness SmartVIBE™ poate fi o varianta buna pentru cei ce vor sa faca miscare acasa, oferind un bun echilibru si siguranta in utilizare. Clientii sunt de parere ca pentru ceea ce aveau nevoie au facut o alegere buna, bicicleta functionand eficient. Le place faptul ca este usor de reglat, echilibrata si nici nu ocupa mult spatiu in locuinta. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: Gym&Fitness SmartVIBE™

9.1

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.0/10

Pret

9.1/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de reglat
  • Echilibrata
  • Usor de mutat
  • Nu ocupa mult spatiu

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *