Aparat multifunctional Hammer Califormio XP, 60 kg – Review si Pareri personale

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Hammer Califormio XP este un aparat multifunctional potrivit pentru un antrenament sigur chiar in confortul propriei locuinte, cu rezultate garantate. Recomand produsul pentru toti cei ambitiosi, care au capacitatea de a respecta un program riguros de antrenament in vederea obtinerii celor mai bune rezultate intr-un timp foarte scurt.

Apreciez foarte mult astfel de aparate pentru ca reusesc sa lucreze cam toate grupele de muschi de la nivelul abdomenului, brate, picioare pana la biceps si triceps. Practic, nu vei avea nevoie de mai multe aparate pentru a iti lucra mai multe grupe de muschi, cand poti folosi unul singur si nici nu mai ocupa mult spatiu in locuinta. Personal, am preferat sa amenajez o camera locuind la casa, insa, probabil multi dintre voi locuiesc la bloc, iar atunci va fi necesar cu atat mai mult sa valorificati la maxim spatiul.

In principiu, Hammer Califormio XP este potrivit pentru utilizatorii intermediari si, poate, si pentru cei avansati, avand greutati de pana la 60 kg, pe care le veti regla fiecare in functie de rezistenta si antrenamentul pe care le aveti. Aveti posibilitatea de a lucra muschii la intensitate ridicata, executand diverse tipuri de exercitii precum presa de banca, fluturi si asa mai departe.

Scaunul aparatului este destul de confortabil, atat partea de sezut, cat si cea de spatar, dar si rezistenta in timp. De asemenea, cadrul aparatului este realizat din metal, ce ofera o buna stabilitate aparatului, dar si fiabilitate. Poate la prima vedere ar parea un aparat destul de complex, insa este usor de inteles modul de utilizare si logica exercitiilor pe care le puteti executa cu ajutorul sau. Totodata, greutatea maxima pe care o poate suporta este de 120 kg.

Dimensiunile aparatului sunt de 189 cm lungime, 111 cm latime si 201 cm inaltime, avand o greutate de 111 kg.

Concluzii si Pareri

Hammer Califormio XP este un aparat excelent pentru uz casnic cu care m-am inteles foarte bine, ceea ce ma determina sa il recomand mai departe. In acelasi timp, actualii cumparatori sunt de parere ca este o achizitie reusita, folosindu-l frecvent. Este stabil, rezistent si usor de folosit, astfel ca rezultatele au inceput sa se vada destul de repede. Totodata, acestia apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Hammer Califormio XP

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Pret

9.8/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Lucreaza toate grupele de muschi
  • Greutati de pana la 60 kg
  • Stabil
  • Scaun confortabil

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *