Bicicleta eliptica Hammer Cross Trainer CT3, volanta 12kg – Review complet

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Hammer Cross Trainer CT3 este o bicicleta ftness potrivita pentru persoanele de orice varsta care isi doresc sa faca putina miscare chiar la ei acasa. Acest aparat asigura beneficii importante, precum reducerea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, reducerea senzatiei de intepenire, asigurand o mobilitate mai buna, dar si mai multa energie. Mai mult decat atat, aceasta poate fi eficienta atat pentru cei ce doresc sa scape de kilogramele nedorite, cat si de catre cei ce doresc sa se mentina in forma.

Bicicleta Hammer Cross Trainer CT3 imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, punand la treaba mai multe grupe de muschi din zona bratelor, feselor si abdomenului. Totodata, in vederea prevenirii accidentarilor, pedalele au fost prevazute cu sistem antiderapant pentru ca piciorul sa nu alunece. Poate fi mutata foarte usor intr-o camera in alta datorita rotilor de transport foarte rezistente.

Acest model de bicicleta eliptica este fabricata din materiale destul de rezistente, putand sustine o greutate de pana la 100 de kg. Dispune de o pereche de brate fixe, dar si de o pereche de brate mobile, pentru obtinerea unui antrenament eficient.

Hammer Cross Trainer CT3 este dotata cu un computer cu display unde putem monitoriza timpul, distanta, viteza, numarul de calorii arse, rotatiile pe minut si pulsul. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor speciali amplasati la nivelul manerelor.

Hammer Cross Trainer CT3 computer

In acelasi timp, bicicleta permite si reglarea nivelului de dificultate al antrenamentului in functie de cele 8 trepte puse la dispozitie. Voalnta cantareste 12 kg si este responsabila pentru determinarea miscarii aparatului. In plus, ofera o miscare lina gratie inertiei, protejand in acest fel articulatiile utilizatorului si asigurand aparatului o durata de functionare mai mare. Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, ce mentin bicicleta bine fixata in timpul exercitiului.

Dimensiunile acesteia sunt de 114 cm lungime, 57 cm latime si 163 cm inaltime, cantarind 30 de kg.

Concluzii si Pareri

Bicicleta fitness Hammer Cross Trainer CT3 este un model ce poate fi folosit cu incredere in confortul propriei locuinte, asigurand un antrenament echilibrat. Cumparatorii au declarat ca functioneaza eficient, este destul de stabila, usor de folosit si foarte silentioasa. Din punctul lor de vedere, este aparatul potrivit nevoilor lor si considera raportul calitate/pret rezonabil.

Pareri pe scurt: Hammer Cross Trainer CT3

8.8

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

9.0/10

Pret

8.8/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Roti de transport
  • Stabila
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *