Banda de Alergare Electrica Hiton 3006 – Negru – Review si Pareri obiective

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Hiton 3006 este o banda de alergare avantajoasa din perspectiva pretului ce poate fi o alternativa utila pentru orice fel de utilizatori indiferent de varsta sua gen. Ofera siguranta si flexibilitatea de care aveti nevoie, fara riscul accidentarilor, permitand realizarea antrenamentului dorit indiferent de vremea capricioasa. Alergatul imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce tensiunea arteriala si gradul de vascozitate al sangelui si creste numarul de celule rosii si debitul de sange.

Banda Hiton 3006 se poate plia foarte usor, ocupand putin spatiu de depozitare in locuinta. Covorul rulant masoara 35 cm latime si 91 cm lungime, putand sustine o greutate de pana la 120 de kg. Este recomandarea alegerea unei benzi care are capacitatea de a sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. Totodata, datorita rotilor de transport din dotare, banda poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul.

Covorul se deplasaeza datorita fortei de tractiune a motorului electric, avand o putere de 1.5 CP. Viteza care poate fi atinsa este cuprinsa intre 1 si 22 km/h. Aceasta poate fi reglata prin intermediul tastelor + si -. Motorul si computerul din dotare sunt alimentate electric cu energie provenita de la reteaua de 220 V. Amplasata in pozitia de lucru, aceasta beneficiazad e un cadru tubular vopsit, rabatabil pe verticala si manere din neopren ce fac o priza foarte buna cu mana.

Computerul este prevazut cu display LCD prin intermediul caruia putem monitoriza viteza, distanta, caloriile cosnumate si timpul. Totodata, prezinta si 12 programe de antrenament ce optimizeaza eficient antrenamentul. Mai mult decat atat, dispune si de o cheie magnetica ce permite oprirea imediata a covorului rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Datorita sistemului de amortizare din dotare, aparatul poate fi folosit si de catre persoane care se confrunta cu probleme articulare sau de catre persoanele supraponderale.

Hiton 3006 computer

Banda beneficiaza si de un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, ce impiedica deplasarea acesteia pe parcursul antrenamentului. Aceasta masoara 140 cm lungime, 60 cm latime si 120 cm inaltime, cantarind 25 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Banda Hiton 3006 este o varianta accesibila la pret si destul de simpla, ce poate fi folosita de catre orice categorie de utilizatori sau chiar in cazul recuperarilor medicale, la recomandarea medicului. Clientii actuali au declarat ca este usor de folosit, destul de stabila si silentioasa, iar la final, o pot plia, ocupand foarte putin spatiu de depozitare. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Hiton 3006

8.8

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

8.5/10

Pret

8.8/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe de antrenament
  • Sistem de siguranta
  • Roti de transport
  • Pliabila

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *