Aparat fitness multifunctional Horizon Torus 5 | Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Horizon Torus 5 este un aparat fintess multifunctional ce beneficiaza de o constructie robusta din otel ce ofera o durabilitate excelenta in timp. Este potrivit atat pentru antrenarea zonei superioare a corpului, cat si a zonei inferioare gratie accesoriilor incluse. Poate fi o alternativa buna pentru un antrenament complet chiar in confortul propriului camin, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Aparatul fitness Horizon Torus 5 dispune de cabluri cu grosimea de 6 mm, oferind o buna rezistenta si durabilitate, dar si de suport pentru sticle, respectiv carlig pentru suport. Datorita presei de picioare si statiei pentru ridicarea genunchilor pe verticala, puteti executa o gama variata de exercitii pentru partea de jos a corpului, in timp ce statia de ridicare pe verticala VKR permite ridicarea pe verticala a genunchilor pentru realizarea exercitiilor potrivite pentru abdomen.

Pentru reglarea spatelui aveti opt pozitii de ajustare, iar pentru reglarea scaunului patru poziitii. Printre accesoriile din dotare se numara bara pentru spate, manerele, low row, cureaua de abdomene, cureaua de glezne si lantul. Blocul de greutati atinge 80 de kg, ceea ce il face potrivit si pentru antrenamente mai intense. In plus, greutatea maxima a utilizatorului pe care o poate suporta este de 150 de kg. In acelasi timp, este indicat pentru persoane cu inaltimi de pana la 210 de cm.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Daca sunteti in cautarea unui aparat multifunctional bun cu ajutorul caruia sa va antrenati eficient acasa, Horizon Torus 5 ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca il folosesc regulat, iar pana in acest moment functioneaza excelent, nu au intampinat niciun fel de probleme. Este usor de reglat, functioneaza in parametrii optimi, iar utilizat cu regularitate, rezultatele nu au intarziat sa apara. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun

Pareri pe scurt: Horizon Torus 5

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.9/10

Pret

9.7/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Puteti antrena toate grupele de muschi
  • Structura rezistenta
  • Poate sustine greutati mari
  • Prevazut cu o gama variata de accesorii

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *