Bicicleta fitness de exercitii KETTLER GIRO C1 CLASSIC – Review complet

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

KETTLER GIRO C1 CLASSIC este o bicicleta fitness ideala pentru uz casnic ce ofera un antrenament eficient si echilibrat. Utilizata constant ofera beneficii importante cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire si a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatateste mobilitatea si ofera un plus de energie.

Bicicleta KETTLER GIRO C1 CLASSIC asigura o miscare uniforma punand la treaba mai multe grupe de muschi din zona importante ale corpului. In vederea prevenirii accidentarilor, pedalele au fost dotate cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat in timpul antrenamentului. Totodata, putem regla saua si ghidonul, fiindca este important sa avem o pozitie corecta. Modelul in discutie este construit din materiale rezistente, ce pot sustine o greutate de maxim 130 de kg.

KETTLER GIRO C1 CLASSIC reglaj

Bicicleta prezinta un computer cu display cu dimensiunile de 85 x 48 mm, prin intermediul caruia puteti verifica durata, rotatiile pe minut, viteza, pulsul si caloriile arse. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere. In plus, este prezent si suportul pentru tableta si telefon pentru ca timpul sa treaca mai usor.

KETTLER GIRO C1 CLASSIC display

Bicicleta KETTLER GIRO C1 CLASSIC presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stantionare, oferind un antrenament eficient. Prezinta 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare, putand fi reglate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic pe ghidon. Foloseste un magnet permanent care poate fi apropiat sau indepartat rezultand nivele de rezistenta diferite.

De asemenea, dispune de o volanta cu greutatea de 6 kg, responsabila pentru determinarea miscarii intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei, reusind sa protejeze articulatiile utilizatorului, iar pe de alta parte, asigura o durata de utilizare mai mare aparatului.

Aparatul dispune de o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acestuia in timpul exercitiului.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

KETTLER GIRO C1 CLASSIC este un aparat foarte eficient pentru uz casnic, ce ofera un antrenament optimizat. Clientii sunt incantati de ea si sustin ca au facut o alegere buna, in concordanta cu nevoile lor. Este stabila, usor de reglat si rezistenta, drept pentru care au recomandat-o si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: KETTLER GIRO C1 CLASSIC

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.6/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 8 trepte de dificutlate
  • Usor de reglat
  • Stabila si silentioasa
  • Suport telefon/tableta

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *