Bicicleta eliptica Fitness Kettler Unix 4 – Review si Pareri utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Kettler Unix 4 este un model de bicicleta foarte buna, recomandata pentru uz casnic ce ofera un antrenament eficient si echilibrat. Poate fi folosita de catre orice categorie de utilizatori, indiferent de varsta, gen sau pregatire, fiind eficienta atat pentru a scapa de kilogramele nedorite, cat si pentru tonifiere. Folosita regulat, aceasta reduce senzatia de intepenire, asigura o mobilitate mai buna si un plus de energie, precum reduce si riscul de accidente vasculare si boli metabolice.

Bicicleta fitness Kettler Unix 4 combina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, asigurand o msicare uniforma ce va solicita zona abdomenului, picioarelor, dar si feselor. In vederea prevenirii accidentarilor, pedalele au fost dotate cu sistem antiderapant. Lungimea pasului este de 40.56-48.26 cm, iar distanta dintre pedale este de 25 cm. Bicicleta beneficiaza de o pereche de brate fixe si de o pereche de brate mobile, asigurand astfel un antrenament complet si eficient.

Fiind realizata din materiale de inalta calitate, aceasta poate sustine o greutate impresionanta de pana la 150 de kg.

Kettler Unix 4 detine un computer cu display LCD ce masoara 117 x 86 cm, unde putem monitoriza distanta, timpul, viteza, caloriile consumate si pulsul. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Programele de antrenament prezinta 6 profiluri si un profil ce poate fi personalizat. De asemenea, pot fi stocate date personale de la utilizatori. Computerul este programat manual si detine ca sursa de alimentare baterii c. Programul de recuperare permite masurarea ratei pulsului de recuperare cu marcaj fitness, pentru a fi la curent cu starea generala a sanatatii in fiecare moment. Daca doriti sa scapati de stratul adipos sau sa va intariti sistemul cardiovascular, este foarte important sa aveit un ritm cardiac potrivit.

Kettler Unix 4 computer

Modelul in discutie presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare, oferind un antrenament echilibrat chiar la voi acasa. Detine 15 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, putand fi modificate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare angrenat prin motorul electric. De asemenea, bicicleta este dotata cu o voalnta cu diametrul de 60 cm si greutatea de 20 de kg, ce determina miscarea intregului aparat.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante prevenind deplasarea aparatului in timpul antrenementului.

Dimensiunile acestui model sunt de 144 cm lungime, 65 cm latime si 152 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Kettler Unix 4 este un model de bicicleta extrem de eficienta ce ofera un antrenament sigur si eficient. Clientii sunt foarte incantati de ea, asa cum era si de asteptat, declarand ca este un produs rezistent, de inalta calitate. Le place foarte mult faptul ca este stabila, solida si rezistenta, iar folosita regulat nu a creat niciun fel de nemultumiri. O recomanda cu incredere si altor utilizator, apreciind raportul calitate/pret a fi unul corect.

Recenzii pe scurt: Kettler Unix 4

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Realizata din materiale de calitate
  • Poate sustine greutati de pana la 150 de kg
  • 10 functii interesante
  • Functionare silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *