Bicicleta fitness magnetica KODITION BMG-8510 | Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

KODITION BMG-8510 este o varianta de bicicleta fitness foarte accesibila ca pret care poaate fi folosita de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Folosita cu regularitate poate oferi beneficii importante precum imbunatatirea mobilitatii, reducerea riscului de accident vascular si boli metabolice, precum si ameliorarea senzatiei de intepenire. O puteti folosi atat pentru a va mentine in forma, cat si pentru recuperari medicale la indicatiile specialistului.

Bicicleta fitness magnetica KODITION BMG-8510 imbina avantajele alergatului cu ale ciclismului, oferind o miscare uniforma ce va solicita zona picioarelor, feselor si abdomenul inferior. Pedalele sunt prevazute cu niste cureluse ajustabile pentru a fixa eficient piciorul. De asemenea, puteti regla si saua pentru a avea o pozitie cat mai corecta si comoda.

Bicicleta beneficiaza de o constructie stabila si rezistenta avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 150 de kg.

In acelasi timp, aparatul prezinta un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza informatii referitoare la distanta, durata, viteza, numar de calorii arse, dar si nivelul pulsului. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. In plus, beneficiaza de 12 programe presetate care vor optimiza antrenamentul.

Bicicleta fitness magnetica KONDITION BMG-8510, review

KODITION BMG-8510 functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 32 de trepte de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic pe ghidon.

Din punct de vedere tehnologic, bicicleta dispune de o volanta cu greutatea de 9 kg responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. Totodata, masoara 109 cm lungime, 56 cm latime si 149 cm inaltime, avand o greutate de 40 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

KODITION BMG-8510 este o bicicleta fitness special proiectata pentru a va antrena in siguranta in confortul propriului camin si vine la pachet cu un pret rezonabil. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita nevoilor sale, bicicleta fiind echiilibrata si usor de reglata. Dispune de mai multe programe si trepte de dificultate pe care le pot adapta in functie de preferinte, iar in timpul utilizarii este silentioasa. O recomadna mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Pareri pe scurt: KONDITION BMG-8510

9.3

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.4/10

Pret

9.2/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 32 trepte de dificultate
  • 12 programe presetate
  • Stabila si silentioasa
  • Poate sustine o greutate de pana la 150 de kg

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *