Banda alergare Kondition AppSmart 270 : Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Banda de alergare Kondition AppSmart 270 este un model special conceput pentru a fi folosit in siguranta in confortul propriei locuinte, oferind un antrenament echilibrat. Poate fi folosita de catre orice utilizator indiferent de gen sau varsta. In plus, alergatul imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce tensiunea arteriala si gradul de vascozitate al sangelui, precum si cresterea numarului de celule rosii si a debitului de sange.

Kondition AppSmart 270 se poate plia cu usurinta ocupand foarte putin spatiu de depozitare. Covorul rulant masoara 46 cm latime si 130 cm lungime avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg. Este recomandata alegerea uneie benzi ce poate sustine o greutate cu cel putin 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, rolele de transport faciliteaza mutarea ei dintr-un loc in altul.

Covorul ruleaza gratie fortei de tractiune exercitata de motorul electric inregistrand o putere de 2 CP. Viteza obtinuta este cuprinsa intre 1 si 16 km/h. Aceasta poate fi modificata cu ajutorul variatorului manual.  De asemenea, poate fi ajustat si unghiul de inclinare pana la 12%. Cu cat unghiul de inclinare este mai mare cu atat antrenamentul este mai intens. Amplasata in pozitia de lucru, banda dispune de un cadru tubular vopsit rabatabil pe verticala si de o pereche de manere de sprijin din neopren.

Datorita sistemului de amortizare, banda Kondition AppSmart 270 poate fi folosita chiar si catre persoanele care se confrunta cu probleme articulare sau cu kilograme in plus, reusind sa absoarbe eficient socurile.

Banda Kondition este prevazuta si cu un computer cu display ce permite monitorizarea celor mai importanti parametri, precum: distanta, viteza, numar de calorii arse si nivel puls. Nivelul pulsului este masurat prin intermediul senzorilor speciali de la nivelul manerelor.  Prezinta 12 programe ce reusesc sa optimizeze antrenament pentru a obtine mai rapid rezultatele dorite. De asemenea, sunt prezente si boxele integrate pentru un antrenament mai placut, precum si posibilitatea de a conecta smartphone-ul sau tableta.

Kondition AppSmart 270 computer

Sistemul de siguranta permite oprirea imediata a covorului rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante prevenind deplasarea benzii pe parcursul exercitiului.

Aparatul masoara 164 cm lungime, 73 cm latime si 131 cm inaltime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Kondition AppSmart 270 este un produs special gandit pentru a fi folosit cu incredere acasa ce asigura astfel un antrenament echilibrat. Clientii sustin ca o folosesc cu regularitate, iar pentru ceea ce au nevoie este aparatul potrivit. Este stabila, silentioasa, usor de reglat si de folosit, exact ceea ce le trebuie. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Kondition AppSmart 270

9.3

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de siguranta si sistem de amortizare
  • 12 programe de antrenament
  • Boxe integrate
  • Conectare smartphone/tableta

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *