Bicicleta fitness, Kondition, BB-1370 – Review complet si Detalii importante

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Review Kondition BB-1370

Kondition BB-1370 este o o bicicleta fitness ieftina, iar ideea de la care a plecat producatorul a fost ca acest produs sa fie accesibil chiar si cei cu un buget mai mic, dar care totusi isi doresc sa faca miscare. Sportul trebuie sa faca  parte din rutina oricui, de aceea a fost lansat si acest produs. Sigur ca nu ne-am asteptat la performante superioare, pentru ca ar fi o absurditate, dar totusi antrenamentul realizat cu ajutorul acestui aparat este unul decent. Iti propunem sa urmaresti in continuare acest review si sa afli dotarile produsului!

In primul rand, as vrea sa precizez ca, din punctul meu de vedere, bicicleta Kondition BB-1370 este potrivita mai degraba pentru incepatori. Chiar daca producatorii se refera si la categorii mai avansate, totusi, performantele sale sunt limitate, iar cei experti totusi ar trebui sa se orienteze catre un model mai performant, deci mai scump.

Bicicleta este prevazuta cu un computer pe display-ul caruia vor fi afisate informatii referitoare la timp, viteza, distanta si, desigur, numar de calorii  arse. Aceste detalii sunt importante in evolutia ta, indiferent ca folosesti aceasta bicicleta pentru a slabi sau chiar pentru a iti lucra si tonifia corpul.

Sezutul acesteia este reglabil pe inaltime, astfel incat indiferent de inaltimea pe care o ai, este important sa ai o pozitie a corpului cat mai corecta.

Nu as putea spune ca are o constructie foarte sobra, insa este destul de echilibrata, iar greutatea maxima pe care o poate suporta este de 90 kg.

Dimensiunile acestui model sunt de 63 cm lungime, 41 cm latime si 104 cm inaltime, avand o greutate de doar 10 kg.

Concluzii si Pareri

Kondition BB-1370 este un model de bicicleta foarte ieftin, dar care incepatorii si-ar putea face treaba cu brio cu ajutorul ei. Clientii sustin ca asteptarile sale au fost destul de realiste cu privire la performantele acestui  model, intr-adevar, nu exceleaza, insa strictul necesar cu siguranta il acopera, iar ei nu au nevoie de mai mult. Totodata, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este corect. Aici gasesti bicicleta la un pret foarte mic.

 

Pareri pe scurt: Kondition, BB-1370

7.2

Calitate

6.8/10

Fiabilitate

8.2/10

Functii

6.5/10

Pret

8.0/10

Design

6.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Computer incorporat
  • Ajustare inaltime sa

Puncte slabe

  • Performante reduse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *