Bicicleta fitness magnetica Kondition BMG-3800 – Review si Impresii

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Kondition BMG-3800 este o bicicleta fitness foarte accesibila ca pret, recomandata, in principal, in cazul recuperarilor medicale, desigur, la recomandarea medicului, ori pentru cei ce isi doresc sa isi mentina sau imbunatateasca mobilitatea. Mai mult decat atat, acest aparat ofera si alte beneficii  cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de boli metabolice si accidente vasculare, oferind, in acelasi timp, un plus de energie.

Bicicleta magnetica Kondition BMG-3800 imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului, dar si ale ciclismului, solicitand muschii din cele mai importante zone ale corpului: abodmen, picioare, fese. Pentru a impiedica riscul unor accidentari, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile, ce mentin piciorul bine fixat in timpul exercitiului. Distanta dintre pedale este de 18 cm. Saua dispune de sistem de reglare atat pe verticala, cat si pe orizontala, astfel incat utilizatorul sa capete o pozitie corecta in timpul antrenamentului. In plus, ghidonul poate fi si el reglat extrem de facil. Greutatea maxima recomandata pentru acest model de bicicleta este de 100 de kg.

Aparatul prezinta un computer cu display LCD unde pot fi monitorizate informatii referitoare la timp, viteza, distanta, calorii arse si puls. Nivelul pulsului este monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Computerul din dotare se programeaza manual, avand ca sursa de alimentare o baterie de 1.5 V.

Bicicleta Kondition BMG-3800 presupune un mod de functionare similar cu cel al unei biciclete stationare, asigurand un antrenament echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Totodata, prezinta 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare putand fi modificate prin intermediul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic la nivelul ghidonului fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului. Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 4 kg si diametrul de 28 cm, ce este responsabila pentru determinarea miscarii aparatului. Mai mult decat atat, ofera o miscsare lina datorita inertiei reusind in acest fel sa protejeze articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante prevenind deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului.

Dimensiunile modelului analizat sunt de 95 cm lungime, 47 cm latime si 111 cm inaltime, avand o greutate de 18 kg.

Concluzii si Pareri

Bicicleta Kondition BMG-3800 este un model ce asigura un antrenament echilibrat si performante decente. Cumparatorii au declarata ca este destul de silentioasa, stabila si foarte usor de folosit. Pentru ceea ce au nevoie, isi indeplineste cu succes scopul. In plus, nici nu ocupa mult spatiu de depozitare, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

Recenzii pe scurt: Kondition BMG-3800

8.3

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

8.0/10

Pret

8.5/10

Design

8.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de folosit
  • Asamblare facila
  • Nu ocupa mult spatiu

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *