Bicicleta fitness magnetica KONDITION BMG-4400 | Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

KONDITION BMG-4400 este o bicicleta fitness special proiectata pentru antrenament eficient acasa. Poate fi folosita de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Utilizata cu regularitate ofera multiple beneficii de la imbunatatirea mobilitatii pana la prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, dar si reducerea senzatiei de intepenire, oferind un plus de energie pe tot parcursul zilei.

Bicicleta fitness KONDITION BMG-4400 ofera o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru prevenirea accidentarilor, pedalele au fost dotate cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. Totodata, aveti posibilitatea de a regla saua si ghidonul astfel incat sa obtineti o pozitie corecta si comoda. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de 120 de kg.

In acelasi timp, bicicleta este prevazuta si cu un computer cu display LCD prin intermediul caruia puteti monitoriza distanta, durata, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si dispune ca surse de alimentare baterii cc tip AAA.

KONDITION BMG-4400 prezinta un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare oferind un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual, fara sa fie nevoie sa intrerupeti antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, este prevazuta cu o volanta cu greutatea de 3 kg responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea bicicletei pe parcursul antrenamentului. Modelul in discutie masoara 103 cm lungime, 46 cm latime si 122 cm inaltime, avand o greutate de 24.5 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si pareri

KONDITION BMG-4400 este o bicicleta fitness eficienta pentru uz casnic ce aisgura un antrenament echilibrat. Clientii sustin ca se antreneaza foarte bine cu ajutorul acesteia, fiind usor de montat si de reglat, echilibrata si silentioasa. Din punctul lor de vedere a fost o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: KONDITION BMG-4400

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 8 trepte de dificultate
  • Stabila si silentioasa
  • Usor de montat si de reglat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *