Climber eliptic Kondition Challenge 270 – Review complet si Pareri utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Kondition Challenge 270 este un aparat fitness ideal pentru uz casnic, indiferent de varsta sua de gen, fiind eficient in mentinerea mobilitatii, dar si in lupta cu kilogramele in plus. Mai mult decat atat, reuseste sa reduca senzatia de inpenire, ofera un plus de energie, reduce riscul accidentelor vasculare si bolilor metabolice.

Este un aparat interesant de culoare portocalie in combinatie cu negru ce imbina perfect avantajele mersului pe jos, respectiv alergatului cu cele ale ciclismului, asigurand o miscare uniforma si punand in miscare toate grupele importante de muschi.

Pentru un antrenament sigur, pedalele au fost echipate cu sistem antiderapant cu margine de protectie, ce va mentine piciorul bine fixat pe toata durata antrenamentului. Lungimea suportului pentru talpa piciorului este de 35, iar distanta dintre pedale este de 22 cm. Ai posibilitatea de a ajusta inclinatia pedalei in functie de preferinte.

Climber-ul Kondition Challenge 270 este echipat cu o pereche de brate mobile oferind un antrenament echilibrat. Planul de transmisie al micarii eliptice detine bara de sprijin pentr a culisa rola de alunecare in fata. De asemenea, prezinta reglaj mecanic de inclinare pe 3 nivele, avand rolul de a creste gradul de dificultate al antrenamentului. In functie de acest reglaj, reuseste sa imbine efortul depus in cazul  mersului pe munte cu exercitiul fizic pe un stepper si cu genul de miscare efectuat pe o bicicleta eliptica. In plus, sistemul de transmisie de la pedale la volanta se realizeaza prin intermediul unei curele ce are rolul de a proteja utilizatorul de accidente.

Acest aparat este realizat din materiale destul de calitative, ce au capacitatea de a suporta greutati corporale de pana la 110 kg. De asemenea, beneficiaza de un computer cu display LCD, unde vor fi afisate informatii referitoare la timp, viteza, distanta si numar calorii arse. Acest computer este programat manual si are ca sursa de energie o baterie de 1.5 V.

Kondition Challenge 270 functioneaza similar unei biciclete stationare, permitand executarea antrenamentului zilnic chiar in confortul propriei locuinte. Utilizeaza un magnet permanent, ce poate fi apropiat sau indepartat, de unde rezulta nivele de dificultate diferite. In acelasi timp, volanta din dotare are un diametru de 30 cm si o greutate de 6.5 kg. Rolul acesteia este de a determina miscarea bicicletei, aceasta functionand cat mai lin datorita inertiei, protejand articulatiile si aparatul in sine, prin prelungirea duratei de utilizare.

Centrul de greutate al acesteia dispune de o baza de sustinere ferma, avand dispozitive antiderapante, ceea ce inseamna ca va ramane bine fixata pe toata durata antrenamentului.

Dimensiunile acesteia sunt de 106 cm lungime, 56 cm latime si 135 cm inaltime avand o greutate de 38 kg.

Concluzii si Pareri

Kondition Challenge 270 este un aparat fitness rezonabil, potrivit pentru uz casnic, ce pune in miscare mai multe grupe de muschi simultan. Cumparatorii au declarat ca isi fac treaba foarte bine cu ajutorul aparatului, acesta functionand eficient, fara zgomot si cu foarte multa stabilitate. Din punctul lor de vedere, raportl calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Kondition Challenge 270

8.9

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.8/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functionare silentioasa
  • Baza stabila
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *