Banca multifunctionala pentru exercitii Kondition HEB-9800 FIT | Review si Pareri utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Esti in cautarea unui aparat multifunctional fitness pentru a incepe antrenamentul acasa si inca nu te-ai decis? Kondition HEB-9800 FIT este o solutie eficienta si pentru persoanele incepatoare care doresc sa isi imbunatateasca aspectul fizic. In plus, modelul in discutie reprezinta si o varianta foarte accesibila potrivita oricarui buget.

Banca multifunctionala Kondition HEB-9800 FIT se poate inclina orizontal, dar si vertical, astfel incat sa puteti executa diverse tipuri de exercitii. Dispune de captuseala de calitate ce asigura un antrenament placut. Bratele acesteia pot fi folosite pentru a face flotari laterale, iar in partea de jos, detine dispozitiv pentru extensia picioarelor. Cu alte cuvinte, acest aparat este util pentru a lucra majoritatea grupelor de muschi din zona abdomenului, picioarelor, pieptului, bratelor si spatelui.

Este potrivit pentru persoane cu greutate maxima de 120 de kg si este foarte usor de reglat si de folosit. Dimensiunile acesteia sunt de 189 cm lungime, 153 cm latime si 135 cm inaltime, avand o greutate de 35 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Kondition HEB-9800 FIT este o banca multifunctionala ideala pentru cei care au decis sa inceapa sa se antreneze acasa, ajutand la imbunatatirea conditiei fizice si la tonifierea musculaturii. Cumparatorii sunt de parere ca pentru nevoile sale a fost alegera potrivita fiind incantati de faptul ca pot realiza o multitudine de exercitii pentru diverse zone ale corpului folosind un singur aparat. Presupune un mod de utilizare destul de intuitiv, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Kondition HEB-9800 FIT

9.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.4/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Poate fi inclinata atat pe orizontala, cat si pe verticala
  • Brate pentru flotari laterale
  • Dispozitiv extensii picicioare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *