Banda alergare magnetica, Kondition, HMG-1800 – Review complet

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Review Kondition HMG-1800

Kondition HMG-1800 este o banda de alergare foarte accesibila, potrivita pentru cei ce doresc sa faca miscare chiar in confortul propriei locuinte. Dupa cum bine stim, alergatul imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce tensiunea arteriala, creste debitul de sange, scade gradul de vascozitate al acestuia si creste numarul de celule rosii.

Banda de alergat Kondition HMG-1800 este potrivita pentru a scapa de kilogramele in plus, dar si pentru tonifierea corpului. Pentru ca poate fi pliata, banda va fi foarte usor de depozitat, masurand doar 125 x 67 x 50 cm (L x l x H), iar in pozitie de lucru masoara 135 x 67 x 124 cm (L x l x H), cantarind 35 de kg. In plus, avand in dotare patru roti rezistente, o poti muta foarte usor dintr-un loc in altul.

Este un aparat destul de robust, astfel ca greutatea  maxima pe care o poate suporta este de 100 de kg de utilizator.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de impingere a talpilor utilizatorului, avand o suprafata de 110 x 33 cm (L x l). Poti modifica unghiul de inclinare, pentru a obtine diverse grade de dificultate. Modigicarea acestui unghi se poate realiza manual pe trei trepte prin schimbarea punctului de sprijin din fata cu sistem de blocare pentru stabilitate. In plus, aparatul dispune de cablu tubular vopsit,ce poate fi rabatat in pozitie verticala, manerele de sprijin facand o priza foarte buna cu mana.

Nu lipseste nici computerul cu ecran LCD unde vor fi afisate viteza, distanta, nivelul pusului, timp si numarul de calorii consumate. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere.

Kondition HMG-1800 este prevazuta cu un procesor puternic capabil sa monitorizeze principalii parametri biologici umani. Dispune de 8 nivele de reglare a rezistentei la deplasarea covorului, putand fi accesate prin intermediul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic pe bara de rezistenta de la nivelul cadrului.

Acest aparat are la baza un magnet permanent ce poate fie apropiat, fie indepartat, de unde reiese nivelele diferite de rezistenta. In acelasi timp, banda dispune de o  volanda cu un diametru de 26 cm si o greutate de 3.65 kg ce ajuta la obtinerea unei msicari uniforme a covorului. Practic, rolul volantei este de a asiguran o miscare lina gratie inertiei efectele resimtindu-se la nivelul organismului, dar si asupra fiabilitatii aparatului.

Centrul de greutate al aparatului este prevazut cu o baza de sustinere foarte ferma cu dispozitive antiderapante, astfel ca aparatul va fi foarte stabil pe timpul functionarii.

Concluzii si Pareri

Din  punctul meu de vedere, banda de alergare Kondition HMG-1800 este un aparat rezonabil cu ajutorul careia vei putea realiza antrenamentul zilnic chiar in confortul propriei locuinte. Clientii sunt de parere ca este un aparat decent, ce functioneaza fara probleme, fiind destul de silentioasa. De asemenea, sunt multumiti de faptul  ca nu ocupa mult spatiu in locuinta si considera raportul calitate/pret corect. Pentru a fi la curent cu oferta de pret propusa care este una cat se poate de accesibila, poti intra aici.

Pareri pe scurt: Kondition, HMG-1800

8.7

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

8.6/10

Pret

9.0/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Plabila, nu ocupa mult spatiu de depozitare
  • Functionare silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *