Mini Bike cu Computer Kondition MB002 – Review complet si Pareri utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Kondition MB002 este un aparat potrivit pentru orice categorie de utilizatori, fiind eficienta chiar si in cazul recuperarilor medicale, la recomandarea medicului. Fiindca este un aparat destul de mic, va ocupa extrem de putin spatiu in locuinta.

Bicicleta este prevazuta cu computer de bord, ce va oferi informatii legate de pedalare, astfel incat sa poti verifica parametrii in vederea obtinerii rezultatelor dorite. In plus, este confortabila si permite realizarea antrenamentului zilnic chiar in confortul propriei locuinte.

Poate fi folosita cu brio chiar si de catre persoanele mai in varsta sau cele cu probleme locomotorii, asigurand un antrenament sigur si stabil.

Suportul cadrul din otel ce sustine cele doua pedale, este foarte rezistent si ferm. Ambele pedale prezinta barete de cauciuc ce vor mentine piciorul fix pe toata durata antrenamentului.

Pedalarea se poate realiza in ambele sensuri, iar atunci cand doresti sa maresit nivelul de dificultate, trebuie sa stii ca bicicleta prezinta 8 trepte in acest sens. Pe display, poti verifica informatii referitoare la timp, distanta, viteza, numar de calorii arse si modul scan.

Concluzii si Pareri

Kondition MB002 este o mini bicicleta ieftina si utila in orice locuinta ce presupune un mod de functionare facil. Cei mai multi cumparatori sustin ca reprezinta o alternativa eficienta la bicicleta medicinala si aprecaiza foarte mult faptul ca ocupa extrem de putin spatiu. De asemenea, le-a mai placut faptul ca pot sta comod in fotoliu in timp ce pedaleaza bicicleta, uitandu-se la televizor. Prin urmare, sunt de parerre ca raprotul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Kondition MB002

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

8.5/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de folosit
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Eficienta si in recuperari medicale
  • Stabila si sigura

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *