Bicicleta spinning KONDITION SP-3018N Review si Pareri utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

KONDITION SP-3018N este o bicicleta spinning ideala pentru cei ce doresc sa se antreneze in confortul propriului camin, fiind practica si usor de folosit. Aceasta asigura beneficii multiple de la imbunatatirea mobilitatii si a nivelului de energie pana la reducerea riscului de accidente vasculare si boli metabolice.

Bicicleta spinning KONDITION SP-3018N ofera o miscare uniforma ce va pune la treaba mia multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. De asemenea, puteti regla atat saua, cat si ghidonul pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. Aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de maxim 110 kg.

Produsul in discutie este prevazut si cu computer cu display ce afiseaza informatii referitoare la durata, viteza, distanta, calorii consumate si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor din manere. Computerul este programat manual si detine ca sursa de alimnetare baterii cc tip AAA.

KONDITION SP-3018N functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament eficient. Prezinta 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi ajustate cu ajutorul variatorului manual de pe ghidon fara sa intrerupeti antrenamentul.

In acelasi timp, este echipata cu o volanta cu greutatea de 8 kg ce este responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul ins ine.

Modelul in discutie masoara 116 cm lungime, 58.5 cm latime si 120 cm inaltime, avand o greutate de 46 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta KONDITION SP-3018N este un aparat fitness foarte practic si eficient pentru cei care aleg sa se antreneze acasa oferind un antrenament echilibrat. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita, produsul in cauza functionand eficient. Este usor de reglat, stabila si silentioasa, motiv pentru care nu au ce sa ii reproseze si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Pareri pe scurt: KONDITION SP-3018N

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 8 trepte de dificultate
  • Usor de reglat
  • Silentioasa
  • Echilibrata

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *