Review: Banda de alergare EcoFit , Mini Walk EcoFit M100S

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Mini Walk EcoFit M100S este o banda de alergare ce poate fi folosita si in locuinte mai putin spatioase, oferind un antrenament echilibrat chiar la tine acas.a Preiznta un ghidon minimalist, astfel ca spatiul ocupat de aceasta va fi mai mic decat cel ocupat de o banda obisnuita. IN plus, sistemul magnetic de prindere la perete asigura o pozitionare fix a aparatului. Sistemul magnetic detine doua suporturi magnetice ce au forma rotunda, acestea fiind prinse in perete cu un adeziv superglue. Nu deranjeaza vizual si nici nu ocupa mult spatiu degeaba.

Mini Walk EcoFit M100S este echipata cu un motor electric responsabil pentru determinarae miscarii unui rotor ce deplaseaza in ritm sustinut suprafta benzii, permitand reglarea vitezei, dar si a nivelului de dificultate. Poate fi utilizata atat incaltati, cat si desculti, cea de-a doua varianta fiind si cea mai comoda. Poate fi utilizata atat de incepatori, cat si de intermediari. Atunci cand va antrenati cu o viteza mai mica, puteti plia fara probleme ghidonul, insa este recomandat ca in cazul in care mariti viteza, sa il folositi. Puteti regla inaltimea de la sol intre 4.7 si 9 cm.

Beneficiaza de o structura solida, avand spatii bine delimitate, timp in care poate sustine o greutate de pana la 100 de kg. Motorul inregistreaza o putere de 0.9 CP si se poate obtine o viteza de pana la 8 km/h. O putem regla in functie de zona in care pasim.

Este prezent si computerul cu display LCD unde putem monitoriza, distanta, timp, puls, viteza, calorii arse si inclinare. Sistemul magnetic de amorizare a socurilor permite utilizarea acestei benzi si de catre persoane supraponderale sau cu probleme articulare. Covorul rulant masoara 120 cm lungime si 46 cm latime. Fiindca vine in totalitate asamblata nu va mai fi necesara montarea sau demontarea sa.

Banda masoara 145 cm lungime, 67 cm latime si 90 cm inaltime, cantarind 29 de kg.

Concluzii si Pareri

Mini Walk EcoFit M100S este o banda potrivita pentru a fi folosita in confortul propriei locuinte in cele mai sigure conditii. Clientii au fost incantati, in primul rand, de faptul ca ocupa foarte putin spatiu, mai ales pentru cei ce nu dispun de locuinte prea spatioase. De asemneae, sustin ca o folosesc regulat si se descurca foarte bine, fiind stabila si silentioasa. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere buna al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Opinii pe scurt: Mini Walk EcoFit M100S

9.6

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.4/10

Pret

9.4/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Stabila si silentioasa
  • Usor de depozitat
  • Sistem amortizare socuri

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *