Bicicleta fitness orizontala OMA R30 : Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Bicicleta fitness orizontala OMA R30 este un model ce poate fi folosit de catre orice categorie de utilizatori, indiferent de varsta sau gen, fiind eficienta atat pentru a scapa de kilogramele nedorite, cat si pentru a va mentine mobilitatea. Folosita contanta ofera imbunatatiri majore in ceea ce priveste mobilitatea si energia pe parcursul zilei, precum ajuta si la reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice.

OMA R30 asigura o miscare uniforma punand la treaba mai multe grupe de muschi din zona importante ale corpului. Pedalarea o puteti realiza in ambele sensuri, iar pedalele sunt prevazute cu niste curele ajustabile pentru a impiedica alunecarea piciorului. Distanta dintre pedale masoara 24 de cm. Scaunul si ghidonul din dotare pot fi reglate usor, pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. Totodata, aparatul are capacitatea de a sustine o greutate de maxim 120 de kg. Scaunul poate fi reglat de la minim 60 cm pana la cel mult 90 cm, iar distanta de la sezut la podea masoara 45 cm.

Aparatul prezinta si un computer cu display LCD cu diagonala de 5.5 inch unde puteti monitoriza viteza, distanta, caloriile consumate si nivelul pulsului. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. Totodata, prezinta 16 nivele de dificultate, iar voi le veti putea accesa apasand tasta UP/DOWN.

Dupa ce ati selectat programul dorit, puteti alege si obiectivele antrenamentului. Folosind tastele cu sageata sus si sageata jos, puteti opta pentru nivelul de rezistenta dorit la pedale. In plus, bicicleta permite obtinerea a trei obiective: pierderea kilogramelor in plus, imbunatatirea capacitatii respiratorii si imbunattirea capacitatii cardiovasculare. Computerul prezinta o membrana rezistenta la umezeala, fiind programat manual si dispunand ca sursa de alimentare o priza de 230 V.

OMA R30 presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare asigurand un antrenament eficient si echilibrat. Dipsune de sistem de franare electromagnetic cu 16 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare. Sistmeuld e franare poate fi accesate prin intermediul variatorului electronic de pe panoul de control, fara sa fie necesar sa intrerupeti antrenamentul.

De asemnea, bicicleta este echipata si cu o volanta cu greutatea de 9 kg si diametrul de 35 cm, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o msicare lina datorita inertiei, protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, ce impiedica deplasarea bicicletei pe durata antrenamentului.

Bicicelta masoara 145.5 cm lungime, 32.5 cm latime si 70.5 cm inaltime, avand o greutate de 52.5 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta OMA R30 este o varianta foarte buna pe care o puteti folosi cu incredere in confortul propriei locuinte. Clientii sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere pentru nevoile lor, bicicleta fiind foarte usor de reglat, silentioasa si stabila. De asemenea, confirma faptul ca are o constructie solida, iar programele din dotare optimeaza eficient intreg antrenamentul. O recomanda cu incredere si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: OMA R30

9.7

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Constructie solida si rezistenta
  • Programe de antrenament bine optimizate
  • Usor de reglat
  • Suport tableta/telefon

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *