Bicicleta spinning ORION Force C400 Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

ORION Force C400 este o bicicleta spinning excelenta pentru cei care doresc sa se antreneze acasa fiind sigura si stabila. Poate fi folosita atat de catre incepatori, cat si cei cu experienta, indiferent de varsta sau gen. Folosita regulat ofera beneficii multiple precum imbunatatirea mobilitarii, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice si ameliorarea senzatiei de intepenire.

Bicicleta spinning ORION Force C400 asigura o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pedalele au fost prevazute cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. Totodata, acestea sunt fabricate din aluminiu, foarte rezistente.

Beneficiaza de o structura solida si rezistenta, capabila sa sustina greutati de pana la 110 kg. Puteti regla atat saua, cat si ghidonul pentru a obtine o pozitie corecta si comoda in timpul exercitiului.

ORION Force C400 dispune de un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza distanta, durata, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este contorizat folosind senzorii de la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

ORION Force C400 pareri

Aceasta functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament echilibrat. Pune la dispzoitie 8 trepte de dificultate la manetele de pedalacare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual de pe ghidon, fara sa intrerupeti antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, este echipata cu o volanta cu greutatea de 10 kg fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea acesteia pe parcursul exercitiului.

Dimensiunile bicicletei sunt de 110 cm lungime, 52 cm latime si 120 cm inaltime, avand o greutate de 34.5 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

ORION Force C400 este o bicicleta fitness special proiectata pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa oferind un antrenament echilibrat. Cumparatorii sunt multumiti de ea sii susitn ca este o bicicleta fitness buna. Se asambleaza usor, este rezistenta si stabila in timpul functionarii. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: ORION Force C400

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Stabila si rezistenta
  • 8 trepte de dificulate
  • Usor de asamblat
  • Silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *