Review: Banda de alergare Proform USA Performance 400i

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Proform USA Performance 400i este un model de banda de alergare excelenta pentru uz casnic ce ofera un antrenament eficient chiar la voia acasa. In comparatie cu alergatul in aer liber, alergatul pe banda este mai sigur si mai flexibil, fiindca nu mai exista suprafete denivelate si nici nu mai trebuie sa depindem de vremea capricioasa. Mai mult decat atat, alergatul imbunateste santatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, scade tensiunea arteriala si gradul de vascozitate al sangelui, creste debitul de sange si numarul de celule rosii si asa mai departe.

Banda Proform USA Performance 400i se poate plia foarte usor, astfel ca spatiul de depozitare ocupat va fi foarte mic. Suprafata de alergare masoara 51 cm latime si 140 cm lungime, putand sustine o greutate de pana la 115 kg. In principiu, se recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mai decat propria greutate. Mai mult decat atat, rotile de transport permit mutarea facila a aparatului dintr-o camera in alta.

Covorul rulant se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric prevazut cu o putere de 2.5 CP. Astfel, viteza maxima pe care o puteti obtine este de 20 km/h, putand fi reglata cu ajutorul variatorului manual sau cu ajutorul tastelor rapide. Motorul si computerul sunt alimentate cu energie electrica provenita de la reteaua de 220 V. Montata in pozitia de lucru, aceasta beneficiaza de un cadru tubular vopsit, ce poate fi rabatat, dar si de o epreche de manere de sprijin fabricate din neopren.

Nu lipseste nici sistemul de amortizare a scourilor, banda putand fi folosita chiar si de catre persoanele care sufera de probleme articulare sau de catre persoane supraponderale.

Proform USA Performance 400i este echipata cu un computer cu display LCD unde pot fi monitorizate informatii referitoare la viteza, timpul, distanta, nivelul pulsului si numarul de calorii consumate. Nivelul pulsului este masurat prin intermediul senzorilor localizati in manere. De asemenea, banda prezinta 18 programe de antrenament eficiente optimizand antrenamentul. Mai mult decat atat, pentru a mai anima antrenamentul, astfel incat timpul sa treaca mai rapid, banda a fost dotata cu sistem multimedia ce permite conectarea pentru Mp3 player.

Sistemul de siguranta din dotare permite oprirea imediata a covorului rulant in cazul in care utilizatorul s-ar dezechilibra. Centrul de greutate al acestuia este prevazut cu o baza de sustinere ferma si cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul utilizarii.

Modelul in discutie masoara 149 cm lungime, 92 cm latime si 186 cm inaltime, avand o greutate de 94 kg.

Concluzii si Pareri

Proform USA Performance 400i este o banda de alergare excelenta pentru uz casnic ce ofera un antrenament eficient chiar la voi acasa. Clientii actuali sunt multumiti de ea si confirma ca este un model eficient pe care il folosesc regulat si in cazul caruia nu au intampinat niciun fel de probleme. Apreciaza faptul ca este silentioasa, stabila, usor de folosit, ocupand si foarte putin de depozitare. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Proform USA Performance 400i

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Motor puternic
  • 18 programe de antrenament
  • Pliabila
  • Silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *